Igaza van a szüleimnek, elkényeztetett vagyok?
A szüleim mondtàk mindig, hogy már 3-4 évesen nagyon beképzelt és elkényeztetett voltam.
Már akkor szerettem öltözködni, és meg voltam gyözödve róla, hogy szép vagyok, mert szöke a hajam, kék a szemem, és telt ajkaim vannak.
Nem kaptam meg mindent, mindenböl az olcsót vettük, késöbb, amikor már volt zsebpénzem (16-18 évesen heti 600ft) mindig sampont és tusfürdöt vettem rajta, hogy ne CBA-sat használjak.
Apu mindig kiabàlt, ha sminkeltem (csak szempillaspirált szeretek használni), amikor meg sulis szépségkirálynö voltam, megkaptam, hogy már csak ez kellett az egómnak.
Most külföldön dolgozom, nagyon jó körülmènyek közt élek, és szorgosan megtakarítok (havi 500€ marad fenn).
De a barátom szerint is az vagyok (az ö keresete elmegy a rezsire, kevesebbet kap nálam), mert az egész 500€-t félre kéne tennem, hogy aztán együtt gazdálkodjunk belöle, nem havi 3-400€ aprót csak, a többi meg magamra
22n
Ha magadnak vetted a dragabb sampont es egyebet akkor eppen, hpgy nem voltal elkenyeztetve. Kigazdalkodtad magadnak. Azt nem ertem miert kellett lerombolni az egodat azzal, hogy negativan reagalnak a szepsegkiralyno dologra. Orulniuk kellett volna szerintem.
100€ nem sok haonta amit magadra koltesz, en is legalabb annyit elkoltok, igaz en a duplajat rakom felre, mint te, de ki hogy.
Szerintem nem vagy elkenyeztetve, hiszen megdolgozol a penzedert, kulon elsz a szuleidtol, miert is lennel elkenyeztetve??
A szuleidnek semmi koze hozza, mire koltesz es mennyit teszel felre.
De a baratodnak sincs, persze, ra koltheted a kereseted, meg olyanra amiben o is reszt vesz, de magadra semmit? O nem dolgozik? Koltse a sajat penzet.
egyáltalán nem vagy elkényeztetett, se nem pazarolsz azért mert a fizetésed negyedét elköltöd. nyugodtan megteheted.
és az is teljesen normális, hogy minőségi tusfürdőt használtál kiskorodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!