Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? Nekem vagy a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek 5 hónapja a szüleimnél. Most fejeztem be a sulit és próbálok a saját lábamra állni, nem a nyakukon lógni. Dolgozom és havonta 60ezer forintnak megfelelő összeget adok azért cserébe, hogy itt lakhatok. Bár saját szobám nincsen, a nappali-konyha egyben van és ott kell aludnom, tehát nem szobát bérlek tőlük. Ebben a 200 euróban benne van minden fogyasztásom, a kaja is. (AZ albérlet rezsivel együtt kb 400-450 euró és 4-en lakunk itt). Legalábbis így beszéltük meg. Viszont mostanában feltűnt, hogy állandóan leküldenek boltba és 5-10 eurókat simán elköltök ott. Amikor szóvá tettem, hogy nem így beszéltük meg, akkor összevesztek velem, hogy milyen nagyképű lettem és ha 3 eurón így felkapom a vizet, elköltözhetek nyugodtan, ennyi pénzért úgysem bérlek lakást és hálás lehetek nekik. Hozzáteszem, hogy anyukámnak minden hónapban több száz eurót kölcsön kellett adnom, sőt szó nélkül kivett a pénztárcámból és "kölcsön vett" egy is pénzt és amikor ezt szóvá tettem, hogy ezért tartom a kártyámon a pénzem, akkor letagadta. Szóval a szüleim zsugorinak és nagyképűnek tartanak, amiért nem akarok többször kölcsönadni nekik és nem akarok többet fizetni, mint amiről szó volt. Én meg úgy érzem, hogy lehúznak és így semennyit nem tudok spórolni. Már rég élném a saját kis életemet, ha tehetném, de a fejemhez vágták nem egyszer, hogy örüljek, hogy itt lehetek, egyedül meghalnék és fogalmam sincs milyen nehéz az egyedüli élet.

(20 éves lány)

2015. szept. 22. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik országban laksz, de keress lakóközösséget, ennyi pénzből már tudsz egy pici szobát vagy egy ágyat máshol is fenntartani. Lehet a lakótársaid még jobb fejek is lennének, de biztosan nem engednének meg maguknak ennyi mindent... Végülis most sincs több helyed.
2015. szept. 22. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Költözz el!

Nincs igazad.

200euroert ott alszol furdesz stb de még érettnek is.

Es 5.10euron miatt lazadsz.

Ha kulon költözöl havi szinten 500eu..is keves lesz albérlet rezsi plusz minden nap kaja.

Ezaz amikor valaki 20evesen kislányként gondolkozik és viselkedik

2015. szept. 22. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
# etettnek# elírtam
2015. szept. 22. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért egy héten háromszor lemenni a bolbta, és elverni 5-10 eurót, az havi szitnen már 60-120 pénz. Szóval nem ezt beszéltétek meg, és nincs igazuk.
2015. szept. 22. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

"anyukámnak minden hónapban több száz eurót kölcsön kellett adnom"

Ha adsz 200-at, bevásárolgatsz, több száz eurót havonta kölcsönadsz, akkor ennyiből már simán-lazán elélhetsz akárhol a világban, max. néhány extra drága város kivételével. Költözz el, probléma megoldva.

2015. szept. 22. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy egy albérlet kevesebb lenne? Azért nézz utána.
2015. szept. 22. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
úgy értem, több lenne?
2015. szept. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!