Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van a szüleimnek,...

Igaza van a szüleimnek, elkényeztetett vagyok?

Figyelt kérdés

A szüleim mondtàk mindig, hogy már 3-4 évesen nagyon beképzelt és elkényeztetett voltam.

Már akkor szerettem öltözködni, és meg voltam gyözödve róla, hogy szép vagyok, mert szöke a hajam, kék a szemem, és telt ajkaim vannak.

Nem kaptam meg mindent, mindenböl az olcsót vettük, késöbb, amikor már volt zsebpénzem (16-18 évesen heti 600ft) mindig sampont és tusfürdöt vettem rajta, hogy ne CBA-sat használjak.

Apu mindig kiabàlt, ha sminkeltem (csak szempillaspirált szeretek használni), amikor meg sulis szépségkirálynö voltam, megkaptam, hogy már csak ez kellett az egómnak.

Most külföldön dolgozom, nagyon jó körülmènyek közt élek, és szorgosan megtakarítok (havi 500€ marad fenn).

De a barátom szerint is az vagyok (az ö keresete elmegy a rezsire, kevesebbet kap nálam), mert az egész 500€-t félre kéne tennem, hogy aztán együtt gazdálkodjunk belöle, nem havi 3-400€ aprót csak, a többi meg magamra

22n

2015. szept. 24. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

6-os vagyok, egy dolgot nem vettem eszre - a baratod teljes fizetese elmegy a rezsire? Ez igy viszont nem fair, miert nem aranyosan tesztek a rezsibe a kereseteitek fugvenyeben, ugy, hogy azert mindkettotoknek maradjon penze? Es akkor mindenki kolti a sajatjat. Nem azt mondom, hogy ugyanannyitok maradjon,mert az a te reszedre nem igazsagos, de egy kapcsolatban centizgetni a penzt nem a legjobb dolog.

Ez nem megoldas, hogy te kicsit tobbet vallalsz a rezsibol, es neki is marad valamennyi koltopenze? Vagy esetleg nem tud jobban fizeto allast keresni? Nem kaphat sokat, ha nem marad semmi a szamlakon felul..

2015. szept. 24. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
hát, én automatikusan azt feltételeztem, h felezitek a rezsit és a barátodnak a rá eső részre megy el szinte az összes pénze, mert annyira rosszul keres. de mondjuk tényleg nem ártana ezt tisztázni most, h többen rákérdeztek és egyszer sem reagáltál rá, kérdező. ha csak ő állja a rezsiköltséget, az viszont tényleg nem fair és joggal teheti szóvá...
2015. szept. 24. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
A családod és a barátod is tehetnek egy szívességet. Nemhogy büszkék lennének, hogy önálló vagy és jó vagy valamiben, a barátod pedig megköszönné, hogy támogatod.
2015. szept. 24. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
Nyugi, ez a korral megoldódik. Addig is ragyogj! :)
2015. szept. 24. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Inkább igényes mint elkényeztetett :)
2015. szept. 28. 21:23
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nincs így.Ha szépnek tartod magad,egyenlő lehet azzal,hogy nincs önbizalomhiányod.
2015. okt. 17. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!