Mérgező szülőket hogy lehet helyre tenni?
Nekem is hasonló a helyzetem.
Nekem az összes rezsijüket kellene állnom, merthogy elvileg nincs rá pénz. De drága, 20-30ezres dolgokra volt pénz, meg a kaját rejtegették előlem, amikor munkanélküli voltam.
Hiába volt az, hogy munkanélküliként továbbra is én fizettem a számlákat(akkor otthon laktam), mégis övé volt az utolsó szó. Büntettek is, ha nem úgy viselkedtem, ahogy ő akarta, akkor jött a büntetés. Mondhatjuk úgy is, hogy korlátoztak, min egy gyereket.
Amiért elköltöztem, egyértelmű, hogy nem a rezsijük kifizetésének kell,hogy első szempont legyen számomra. Sőt, jelenleg úgy néz ki, a jelenlegi munkahelyem pénzileg nem jó megoldás, tehát dobbantani kell.
És ezektől tartok én is, amiket felsoroltál:
egy önző dög vagyok, amiért nem fizetem a rezsijüket. Elmehetek ide-oda szükséges dolgokat venni, de attól tartok, ha erről beszámolnék, az lenne, hogy én önző módon nem a rezsijükkel foglalkoztam.
Mostanság esedékes lesz a hazalátogatás. Lehet, be se enged a házba, mondván cserben hagytam őket, meg hogy elköltözve baxok fizetni a rezsijüket.
Hogy tudod helyretenni? Kb. sehogy. És emellett jobb úgy gondolkodni, hogy baj esetén (munkanélküli leszel stb) csak magadra számíthatsz.
És irigyelnek, amiért neked nem kell ápolni egy idősebb családtagot.
16
Engem is kitagadtak kb. otthonról, pedig kedves vagyok velük és ha kell segítenék is, de nem engedik, hogy meglátogassam őket.
Elején nehéz volt, de ugye amíg ott laktam is hozzá szokhattam, hogy semmiben se számíthatok rájuk, így nem annyira zavar, hogy ha úgy adódik hajléktalan szálló, de mivel nő vagyok könnyebb dolgom van.
#18:
én jelenleg azt se tudom, hazalátogathatok-e vagy sem. Addig még nem jutottam, hogy a család meglegyen kérdezve.
És ha hazalátogathatok, félő, hogy a számlatéma elő fog jönni. Pedig nekem továbbra sincs 30-40 ezrem az ő rezsijükre. Főleg most, hogy a munkahelyen nem éppen úgy van munka, ahogy kellene lennie. És nyilván ez meg fog látszódni a fizetésen is. Emellett ugye albérletben élek, amit ugye havonta fizetni kell, hiszen a tulajdonos nem szeretetszolgálat címén adta ki a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!