Melyik kötödés, szeretet az erősebb? Az amit gyerekkorodban a szüleid iránt éreztél, vagy az, amit szülőként a gyereked iránt érzel?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 19:51
1/21 A kérdező kommentje:
*kötődés
2021. jún. 13. 19:51
3/21 anonim válasza:
Jah inkább gyerekként a szülőkhöz. Két éve nem láttam a fiam és nem igazán érzem a hianyát.
4/21 anonim válasza:
szerintem nem összehasonlítható
6/21 anonim válasza:
Annyira más a kettő, hogy lehetetlenség összehasonlítani. Plusz még ott van az egyén élethelyzete. Egy gáz gyermekkorú ember azt mondja, hogy egyértelműen a gyerekei felé való érzések az erősebbek. A másik meg olyan, amit a 3-as írt.
7/21 anonim válasza:
Valóban nem összehasonlítható, de normális esetben a szülő legalább annyira kötődik a gyerekhez, mint fordítva. Persze nem túlzásba víve.
8/21 anonim válasza:
Egyértelműen az, amit szülőként a gyerekem iránt érzek.
9/21 anonim válasza:
Ahogyan 8-as írja.
Szülőként a gyerekemhez.
10/21 anonim válasza:
Ezt baaaaromi sok minden befolyásolhatja. Jó vagy rossz volt e a kapcsolat a szülőkkel, és hogy jó e a kapcsolat vagy rossz a saját gyerekeddel. Én mindkettőre tudok példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!