16 éves férfi vagyok. Anyám szerint már rég dolgoznom kéne iskola mellett, de én a tanulásra szeretnék koncentrálni, aztán melózni. Igazam van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:01
51/63 anonim válasza:
54!
Az én lányom már 3 évesen is nő volt, de neked ez nyilván magas.
A nő se attól nő, hogy dolgozik.
52/63 anonim válasza:
"Az én lányom már 3 évesen is nő "
Szent egek :D :D Ugye nem az apuka vagy?
53/63 anonim válasza:
A te lányod mutatott pár felnőttektől ellesett mozdulatot, de a nőtől olyan messze van egy 3 éves gyerek, hogy csak beszélni is nonszensz róla. Csak az elfogult turbó anyuka vagy pedo maci apuka gondolja így.
54/63 anonim válasza:
Nem, drága. Az anyja vagyok. De zárom veled a -beszélgetést, mert nagyon alacsony az értelmi színvonalad. Nem a koron múlik, hogy valaki férfi e, hanem a viselkedésen. És nem, nem a munkán. Szia.
55/63 anonim válasza:
A neme az embernek férfi vagy nő életkortól függetlenül. Személyin sem az áll, hogy neme: fiú/lány még ha gyerekről is van szó.
56/63 anonim válasza:
Úristen, de kiakadtak. A kérdésben férfit írt, ezért írtam férfit. Felnőtt ember (jelen esetben férfi) dolgozik. Nő is.
A 3 éves meg nem nő, csak mert tapsolsz, ha riszálja magát.
57/63 anonim válasza:
Szerintem anyukád nyári diákmunkára gindolt csak
58/63 anonim válasza:
Anyádnak inkább arra kellett volna törekednie a munka tekintetében hogy olyan körülményeket alapozzon meg, hogy a 16 éves gyerekét ne legyen szükség nyári munkára küldeni. A mai világban Magyarországon azért nem elérhetetlen.
59/63 anonim válasza:
Nem olvastam el a kommenteket, de igazad van. Tanulj, és ha érettségiztél, tanulj tovább. Aztán én a helyedben lépnék, ahogy lehet, mert hát én nem akarnék ilyen szülőkkel együtt élni.
60/63 anonim válasza:
#57 vagyok, és gondolt-at akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!