16 éves férfi vagyok. Anyám szerint már rég dolgoznom kéne iskola mellett, de én a tanulásra szeretnék koncentrálni, aztán melózni. Igazam van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:01
11/63 anonim válasza:
Szerintem 18 éves korodig bírd ki a baxxtatást, utána menj el dolgozni, költözz el és tanulj levelezőn.
Ha ilyen a hozzáállása, úgyse fogja engedni hogy majd nappalira járj egyetemre.
14/63 anonim válasza:
ha férfi vagy, akkor dolgozz :D
15/63 anonim válasza:
Férfi xd, egyébként igazad van, a diák munka annyira nem fontos, de valamennyire igaza van anyukádnak, a te korodba kell a pénz az alap dolgokra, aztán jogsi, ha tovább tanulsz egyetem, és még akár albérlet is.
16/63 anonim válasza:
Anyud szerintem a nyári munkára gondol,csak te kiforgatod a szavait ,gondolom nagyon az elvárásaid a pénzt illetően és azért mondta hogy menj el diákmunkára
17/63 anonim válasza:
Igazad van. Ha nem éltek máról holnapra, akkor igazad van. A nyári szünetben a gyerek pihenjen és kész. Lesz még cirka 40-50 éved dolgozni.
18/63 anonim válasza:
20-as, azt azért tudod, hogy akik soha nem vállaltak diákmunkát, azok stresszesebbek, amikor felnőttként, nagyobb téttel kezdenek el dolgozni?
Ha a diákmunka nem tetszik, a diák otthagyja és keres másikat. Felnőttként már sokkal nehezebb nulla tapasztalattal boldogulni, váltani.
19/63 anonim válasza:
21, ostobaság. Én sem dolgoztam nyáron, hanem pihentem, mert év közben tanultam. Boldogultam, köszi. :)
20/63 anonim válasza:
16 évesen "rég" dolgoznod kéne...? Anyád hol él...???
Eleve nem is dolgozhatnál csak nyáron, és csak 15 éves kor után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!