Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Agyilag nagyon lefáradtam...

Agyilag nagyon lefáradtam mostanában, pedig fizikailag fitt vagyok, aktív, sokat mozgok, ez jólesik ülőmunka mellett, mégis nehéz mostanában koncentrálni, szóval ismertek valami frissítő meditációt youtube-on? Illetve gond, ha netán elalszom közben?

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
tartsd karban a szervezeted azzal hogy megadod neki ami kell neki,pl táplálkozás. igy energikusabb van,jobban birod a terhelés és jobban tudsz figyelni,a testmozgás már megvan,ez jo pont:)
2018. júl. 11. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
illetve elég relaxot is adnod kell magadnak,és idot regeneralodni,ez is fontos,pl hogy eleget aludj
2018. júl. 11. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Fizikailag tele vagyok energiám, most valahogy csak fejben eresztettem le. Eddig együtt járt a kettő, most kivételesen nem. Aludni meg valamiért nem tudok többet még pihenőnapokon sem, de azért próbálkozom. Most 2 napot szabadságon leszek még a hétvége mellé. Talán keresek valami meditációt, hátha. :-)
2018. júl. 11. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
"Fizikailag tele vagyok energiával..."
2018. júl. 11. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Gyakorlatozd elmédet, hogy agyad is olyan fitt legyen, mint tested.
2018. júl. 12. 06:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát, most elkezdtem utazás közben rejtvényeket fejteni, az egynek jó. De szerintem megvan az oka, miért vagyok most így. Volt egy alvásban szegény időszakom nemrég, zajos szomszéd miatt, és úgy tűnt, hogy regenerálódtam, amióta csendben van, mert kipihenten ébredek és jól alszom, de valahogy mégsem. Most, hogy eljöttem szabadságra, és egyéb tennivalók miatt sem kellett korán kelni (amúgy érdekes, mert felkelek az ébresztő előtt, amikor korán kell kelni), és most tovább is aludtam egy kicsit.
2018. júl. 12. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit csinált a szomszéd? És már abbahagyta?
2018. júl. 12. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon hangosan nézett tévét, vagy nem tudom, mit hallgatott, de nagyon áthallatszott, az éjszaka közepén, éjfél tájban is...

Mostanában csendben van szerencsére, de ez hetekig ment.

2018. júl. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!