16 éves férfi vagyok. Anyám szerint már rég dolgoznom kéne iskola mellett, de én a tanulásra szeretnék koncentrálni, aztán melózni. Igazam van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:01
41/63 anonim válasza:
A nyári munka pár hétig teljesen rendben lenne... De itt nem arról ír a kérdező... Ha egyáltalán nem kamukérdés....
43/63 anonim válasza:
Mondjuk itt nálunk kb minden 16 éves dolgozik iskola mellett. Heti par órát kasszáznak hétvégente, vagy süli után, vagy árut töltenek fel. De van olyan is, aki korán kel és hétfőtől szombatig napilapot hord ki reggel 7 előtt, utána , egy csak suliba. Itt ez a normális nekik. Már nem tudom hanyadik valaszado voltam, külföldön élek.
44/63 anonim válasza:
A nyári diákmunka gyakorlatilag legális rabszolgaság. Ha nincs rászorulva arra az alamizsnára a család, akkor jobban jársz ha inkább pihensz.
45/63 anonim válasza:
Csak nem ez is a 16F-es tucatkérdéstkiíró, akit az apja kényszerít folyton kféle munkákra...???
:))))
46/63 anonim válasza:
A férfiak dolgoznak, ha az vagy, dolgozz. Ha nem, ne játszd az agyad.
47/63 anonim válasza:
50es az ökrök dolgoznak, a férfiak addig elintézik az asszonyt, amíg az ökör dolgozik. Régen is így volt. Nagy szónoklatok, hogy a katona a férfias stb, amíg azok elmentek mindig maradt egy két kandisznó a faluban, aki addig elintézte a nőket. Akkor ki az igazi férfi?
48/63 anonim válasza:
50!
Értem, tehát az a férfi, aki dolgozik. Na és a nő az mitől lesz nő?
50/63 anonim válasza:
#52: A nők is dolgoznak. Másrészt ez csak reagálás a 16 éves férfire :D :D. Mifelénk kamaszgyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!