Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?
Kérdező, miért lenne hihetetlen? "képzeld van gyakorin egy gyökér kisfiú aki azt hiszi attól menő, ha leégeti magát minden hétvégén nem csak a szülei hanem idegenek előtt is, milyen jó hogy a mi gyerekeink normálisak nem igaz?"
Én simán elmondanám, és büszke lennék a gyerekemre.
Kérdező, az is szánalom amit te csinálsz, jobb ha tudod. Én a szüleid helyébe szégyelleném hogy ilyen gyerekem van. Bár nem lehetnek ők se túl okosak ha fizetik az alkoholizmushoz vezető utadat.
Beképzelt, tiszteletlen kis hülye vagy. Szánalmas vagy, vedd már észre magad, Úristen, de nagy menő vagy, hogy iszol, nagy dicsőség. Csőcselék gyerek. 🤣🤣 Amúgy igen, antiszociális vagyok, nem, én nem akartam inni tizenévesen, hébe hóba ittam, úgyhogy ezt is buktad, viszont én nem voltam ennyire nyomorult, mint amilyen te vagy, teee, kis senki. 😂😂😂
Az egyetlen amit tehetsz, hogy kevesebbet iszol, nem tesz jót a szervezetednek a túl sok alkohol.
Viszont nem értem a többieket, szerintem mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, mint a kérdező. Biztos vannak sokan akik hajnalban értek haza. Mielőtt ítélkezünk, azelőtt nézzük meg, hogy mi magunk, hogy viselkedtünk kamaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!