Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellem magam a szüleim...

Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok aktívan járok szórakozni, aktívan be is rúgok, ma is épphogy haza tudtam jönni. Mikor bejöttem hajnalban anyám ébren volt és ott ült a kanapén, kérdezgetett valamiket én alig tudtam válaszolni, olyan szégyenérzet fogott el hogy az valami hihetetlen. De multkor még 100000x rosszabb volt mert egy kiscsajjal jöttem haza (itt lakunk a helytől 300 méterre) és apám ült itt a kanapén (NEMTUDOM MINEK ÜLDÖGÉLNEK ITT HAJNALOK HAJNALÁN) , és őszintén nem is tudtam mit mondani neki seggrészegen egy lánnyal hazaállitva. Szégyellek lemenni most is a szobámból, olyan kínos szituációk születnek , már lassan elgondolkodok hogy megéri-e inni ezek után.. Ha szülők vagytok ,ti ilyen helyzetben mit gondolnátok a gyereketekről, és ha az én helyzetemben vagytok akkor ti is szégyellitek a pofátokat?

2021. júl. 25. 08:49
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk kezdjük ott a dolgot, hogy hogy a fenébe adnak ki kiskorúnak szeszes italt.
2021. júl. 25. 12:06
 42/60 A kérdező kommentje:
41 ezt ugye nem komolyan kerdezed
2021. júl. 25. 12:37
 43/60 A kérdező kommentje:
#40 annyit adnak amennyit kerek hatarokon belul, de nem ertem miert lenyeges ez
2021. júl. 25. 12:39
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
Jobb esetbe csak gyereket kap és nem AIDS-et az aktuális falu ribijétől. mert hidd el kérdező, aki veled elmegy elmegy bárkivel. Nem vicces ha 20 éves korodra lerohad a fütykösöd.
2021. júl. 25. 12:45
 45/60 Kora válasza:
33%
Ugyan már :D mindenki átèlt ilyeneket. Tök normális dolog amit csinálsz ebben a korban. Ha gáznak èrzed figyelj oda,hogy úgy èrj haza,hogy tudj nekik köszönni ès váltani velük pár szót,az meg fog nyugtatni főleg ha látod,hogy ők is elmosolyodnak :)
2021. júl. 25. 12:46
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
" annyit adnak amennyit kerek hatarokon belul, de nem ertem miert lenyeges ez" Mert törvényesen kiskorút nem szolgálhatnak ki. És nem ok nélkül.
2021. júl. 25. 12:47
 47/60 anonim ***** válasza:
80%
45, nem, nem normális csak proli körökben, ott divat elinni az ember agyát.
2021. júl. 25. 12:54
 48/60 Kora válasza:
36%

Aztaszentsègit,itt milyen okos mindenki. Ez az,meg kell kövezni egy tinit aki èli az èletèt,ez komoly,èrett fejekre vall.

Kèrdező az ilyet inkább rendezd le magadban mert itt szètszednek èrte.

2021. júl. 25. 12:57
 49/60 anonim ***** válasza:
88%

Erről az "ott ül a kanapén-ról" eszembe juttot egy jó saját sztori.

Egyik haverral buliban összeszedtünk egy csajt mondta vigyük ő hozzá haza. Én , még akkor nem ismertem a srác szüleit, mert más városban lakott és soha nem találkoztam velük. Na a lényeg felvittük a csajt haverhoz egész éjjel krtuk. Majd reggel lemegyek wc-re és ahogy írod haver apja ott ült a székben, ráköszöntem, de semmi más. Én boxerban beslattyogok a wc-be és mire kiértem nem volt már ott... a lényeg ezután jött én hazaléptem, haver apja elment dolgozni , így nem látta, hogy csaj is volt fenn. Aznap este havert betámadta az apja a vacsoránál az asztalnál, hogy "a fiam bebuzult" , mert az öreg hallotta a krós hangokat, de nem látott csajt engem nem ismert, így azt hitte haver apja, hogy velem krt egész éjjel :D Azt magyarázkodhatott meg utána elkellett mennem az apjához és elmeséltem a történetet, azóta, mindig röhögünk az öreggel, ha találkozunk :D

2021. júl. 25. 13:06
 50/60 anonim ***** válasza:
0%

Csak el ne sírd magad. Amúgy meg elmeséltem valakinek, hogy mit csinálnak a szüleid, az is azt mondta, hogy milyen hülyék a szüleid meg persze, röhögött rajtuk, hát, nevetségesek is az ilyen szülőnek nevezett egyének. 😂😂

2021. júl. 25. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!