Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?
Aztaszentsègit,itt milyen okos mindenki. Ez az,meg kell kövezni egy tinit aki èli az èletèt,ez komoly,èrett fejekre vall.
Kèrdező az ilyet inkább rendezd le magadban mert itt szètszednek èrte.
Erről az "ott ül a kanapén-ról" eszembe juttot egy jó saját sztori.
Egyik haverral buliban összeszedtünk egy csajt mondta vigyük ő hozzá haza. Én , még akkor nem ismertem a srác szüleit, mert más városban lakott és soha nem találkoztam velük. Na a lényeg felvittük a csajt haverhoz egész éjjel krtuk. Majd reggel lemegyek wc-re és ahogy írod haver apja ott ült a székben, ráköszöntem, de semmi más. Én boxerban beslattyogok a wc-be és mire kiértem nem volt már ott... a lényeg ezután jött én hazaléptem, haver apja elment dolgozni , így nem látta, hogy csaj is volt fenn. Aznap este havert betámadta az apja a vacsoránál az asztalnál, hogy "a fiam bebuzult" , mert az öreg hallotta a krós hangokat, de nem látott csajt engem nem ismert, így azt hitte haver apja, hogy velem krt egész éjjel :D Azt magyarázkodhatott meg utána elkellett mennem az apjához és elmeséltem a történetet, azóta, mindig röhögünk az öreggel, ha találkozunk :D
Csak el ne sírd magad. Amúgy meg elmeséltem valakinek, hogy mit csinálnak a szüleid, az is azt mondta, hogy milyen hülyék a szüleid meg persze, röhögött rajtuk, hát, nevetségesek is az ilyen szülőnek nevezett egyének. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!