Mit tegyek, ha szégyellem a barátom előtt a szüleim lakását, de nemsoká be akarom nekik mutatni?
Én már 10 éve külön élek a szüleimtől. A lakásuk fel van újítva, de apám ahogy öregszik, egyre több mindent gányol a lakásban. Pl. kiegészíti a kád szélét egy általa kivágott műanyaggal, majd befúgázza sötétszürkével. Sok helyen kilógó huzalok vannak (plafon, fal, padló).
A barátom sokat van nálam, látja, hogy én szeretem a rendet, a szép dolgokat, a letisztult formákat, sosem gányolok semmit, inkább újat veszek. De mégis félek, mit szól majd a szüleim lakásához, ha odamegyünk, hiszen a barátomék lakása egy patika, gazdag család, mindent kicserélnek 5 évente.
Az én családom sem szegény, csak apukámnak mániája ez a szerelés, nagyon jól elvan vele, most, hogy nyugger lett, még inkább.:)))
Már előre közöljem a barátommal, hogy mire számíthat, vagy sose vigyem haza? Vagy érje ott a meglepetés? Találkozzanak Bp-en?
Mit mondtok?
Gyönyörû gyerek vagy.
Kit érdekel, hogy újgazdag majmok a szülei, a tieid meg esetleg szeretik egymàst, mìg nàluk összeomlana a famìlia ha elfogyna a pénz, ha apukàd szerelgetni szeret akkor szerelget, az õ hàzuk, ha nem tetszik vegyél nekik újat.
Ha a pasid ezért fintorog akkor tudok gratulàlni majd a homàr kapcsolathoz meg majd a hasonlò utòdokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!