Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellem magam a szüleim...

Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok aktívan járok szórakozni, aktívan be is rúgok, ma is épphogy haza tudtam jönni. Mikor bejöttem hajnalban anyám ébren volt és ott ült a kanapén, kérdezgetett valamiket én alig tudtam válaszolni, olyan szégyenérzet fogott el hogy az valami hihetetlen. De multkor még 100000x rosszabb volt mert egy kiscsajjal jöttem haza (itt lakunk a helytől 300 méterre) és apám ült itt a kanapén (NEMTUDOM MINEK ÜLDÖGÉLNEK ITT HAJNALOK HAJNALÁN) , és őszintén nem is tudtam mit mondani neki seggrészegen egy lánnyal hazaállitva. Szégyellek lemenni most is a szobámból, olyan kínos szituációk születnek , már lassan elgondolkodok hogy megéri-e inni ezek után.. Ha szülők vagytok ,ti ilyen helyzetben mit gondolnátok a gyereketekről, és ha az én helyzetemben vagytok akkor ti is szégyellitek a pofátokat?

2021. júl. 25. 08:49
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
#25 A vádjaid hogy leszarnak és nem lesz belőlem normális ember azok szerintem kisse bantóak, mint a szüleimre , mint rám nézve. Általánosban színkitűnő voltam , és most egy élgimibe járok, mindezt úgy érték el hogy egyszer sem "pofoztak meg" (mint ahogy te emlitetted hogy rámférne már). Még odébb van az egyetem de Bécsbe tervezek menni , szerintem azért van még esélyem "normális embernek" lenni, de lehet tévedek
2021. júl. 25. 11:21
 32/60 A kérdező kommentje:
#29 ez amugy teljesen igaz , szerintem 15-20 emberből áll ez az egesz kozosseg akik 24/8 itt nyomjak a valaszokat
2021. júl. 25. 11:25
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

"már lassan elgondolkodok hogy megéri-e inni ezek után."

Jó hogy eszedbe jut, te mákvirágszál! Mindenki volt tini, egy részünk zűrös tini. Lehet inni, de azért tarts annyi mértéket, hogy ne kelljen szégyenkezned.

Tényleg nem tudod miért ülnek ott hajnalok hajnalán? Majd megtudod, ha lesz egy 17 éves kölyköd, aki hullarészegen állít haza rendszeresen, és annyira hülyére aggódod magad miatta, hogy aludni sem fogsz tudni. Hanem gyomorideggel ücsörögsz majd a kanapén, és azon gondolkozol, hazaér-e, és ha igen, akkor mit kezdj vele. Csoda, hogy még nem kaptál az apádtól két nagy sallert, meg pár hét szobafogságot.

2021. júl. 25. 11:26
 34/60 anonim válasza:
87%
na ezért nem fogok gyereket vállani, mert nincs kedvem megölni magam, ha ilyen lesz, mint a kérdező :)
2021. júl. 25. 11:37
 35/60 anonim ***** válasza:
98%

Valószínűleg a szüleid higgadt ( kifelé), introvertált emberek, akik nem ordítoznak, igaz nehezen is mutatják ki az érzelmeiket. Az ilyenek üldögélnek hajnalban a kanapén. Állj elélük és vallj színt, hogy mennyire szégyenled magad. Hidd el, értékelni fogják. Ahhoz, hogy jól érezd magad nem kell segg részegnek lenni. Legközelebb próbáld ki!

Egy három fiús, virrasztós anyuka

2021. júl. 25. 11:40
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
17 éves koromban én is minden héten picsarészegre ittam magam. Már tudom, hogy semmi értelme sem volt. Mértékkel kell inni, néha megesik, hogy átlendülünk a ló másik oldalára, de ne legyen rendszeres. Ne adj Isten, egyszer hazaviszel egy kislányt, aztán néhány hónap múlva hív, hogy gyaporodik a család. Már nem vagy kicsi, ésszel élj.
2021. júl. 25. 11:40
 37/60 anonim ***** válasza:
93%
már ha megússza egy gyerekkel, és nem rámolja ki a kiscsaj a haverokkal a lakást...
2021. júl. 25. 11:44
 38/60 anonim ***** válasza:
80%
17 évesen alkesz lettél, gratulálok.
2021. júl. 25. 11:51
 39/60 anonim ***** válasza:
85%

remélem egy reggel majd arra ébredsz, hogy a legutóbbi "fogásod" becsönget, hogy gratulálok apuka lettél...

mert mata részegen elég nehéz a gumit a kis fütykösödre húzni meg nem is menő az egy aznap megismert kiscsajnál...

így lehet elbaszni az egész életedet egyetlen meggondolatlan éjszaka, de azért hajrá :)

2021. júl. 25. 11:58
 40/60 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolj már arra is kérlek, hogy mennyi pénzt kapsz hétvégente? Csak úgy kiváncsiságból.

Érdekesnek találom, hogy adnak egyáltalán, és főleg, hogy ennyit..

2021. júl. 25. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!