Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?
Meg kéne tanulni a határidat, ha olyan rutinos ivó vagy, mint állítod, nem lesz nehéz.
Annyit igyál, hogy ép ésszel haza tudj menni, ennyi.
Tök érdekes, anno egyetemen mi heti 3-4x jártunk partizni, annyit ittunk, hogy így 30 éves fejjel már a képekre ránézve rosszul vagyok :D, de mindig képes voltam a saját lábamon probléma nélkül hazamenni.
"Én nem fogom neki engedni, hogy igyon, azt akarom, hogy normális ember legyen belőle, aki normális életet él és kész. Nem tudom, hogy neked milyen szüleid vannak, de az apád is csak van, de nem nevel téged, nem oszt neked pofonokat meg ilyenek, ami azért eléggé gáz, tehát te uralkodhatsz felette meg ilyenek, elég gáz egy apád van! "
No komment, te leszel az aki pár év mulva felteszi azt a kérdést hogy "miért utál a fiam?"
Annyira jó , hogy itt mindneki makulátlan és sose csinált hulyeseget , pláne kamasz korában. Nyilván a túl sok ivás hosszútávon nem egészséges , de úgy gondolom ennyi idősen legalább 1x igen is jól becsápolt mindneki és / vagy csinált hülyeséget. Egyszerubb vagdalozni , mint beismerni . Esetlegesen ha téged zavarnak a dolgok ülj le a szüleiddel és beszéljétek meg.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!