Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellem magam a szüleim...

Szégyellem magam a szüleim előtt. Jogosan?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok aktívan járok szórakozni, aktívan be is rúgok, ma is épphogy haza tudtam jönni. Mikor bejöttem hajnalban anyám ébren volt és ott ült a kanapén, kérdezgetett valamiket én alig tudtam válaszolni, olyan szégyenérzet fogott el hogy az valami hihetetlen. De multkor még 100000x rosszabb volt mert egy kiscsajjal jöttem haza (itt lakunk a helytől 300 méterre) és apám ült itt a kanapén (NEMTUDOM MINEK ÜLDÖGÉLNEK ITT HAJNALOK HAJNALÁN) , és őszintén nem is tudtam mit mondani neki seggrészegen egy lánnyal hazaállitva. Szégyellek lemenni most is a szobámból, olyan kínos szituációk születnek , már lassan elgondolkodok hogy megéri-e inni ezek után.. Ha szülők vagytok ,ti ilyen helyzetben mit gondolnátok a gyereketekről, és ha az én helyzetemben vagytok akkor ti is szégyellitek a pofátokat?

2021. júl. 25. 08:49
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
#10 nem féltenek, ezt biztosan állithatom, ha aggódnának azonnal leállnék, egyszer sem volt még hogy bármi lett volna velem.
2021. júl. 25. 09:37
 12/60 anonim ***** válasza:
35%
Én szülő vagyok, de a fiam még csak 5 éves lesz, de, ha tizenéves lesz, én nem fogom neki engedni, hogy igyon, azt akarom, hogy normális ember legyen belőle, aki normális életet él és kész. Nem tudom, hogy neked milyen szüleid vannak, de az apád is csak van, de nem nevel téged, nem oszt neked pofonokat meg ilyenek, ami azért eléggé gáz, tehát te uralkodhatsz felette meg ilyenek, elég gáz egy apád van!
2021. júl. 25. 09:40
 13/60 anonim ***** válasza:
93%
"nem féltenek, ezt biztosan állithatom" Ezek szerint szart se tudsz a saját szüleidről. De, féltik a gyereküket, akkor is ha olyan hülye mint te vagy.
2021. júl. 25. 09:45
 14/60 anonim ***** válasza:
91%
Türelmes szüleid vannak. Nálam már tiszta lennél.
2021. júl. 25. 09:47
 15/60 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem féltenének téged akkor nem ülnének ott hanem szarnának rád nem gondolod?
2021. júl. 25. 09:53
 16/60 anonim ***** válasza:
98%

Meg kéne tanulni a határidat, ha olyan rutinos ivó vagy, mint állítod, nem lesz nehéz.

Annyit igyál, hogy ép ésszel haza tudj menni, ennyi.

Tök érdekes, anno egyetemen mi heti 3-4x jártunk partizni, annyit ittunk, hogy így 30 éves fejjel már a képekre ránézve rosszul vagyok :D, de mindig képes voltam a saját lábamon probléma nélkül hazamenni.

2021. júl. 25. 10:01
 17/60 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi! Már csak egy évet kell ezzel az érzéssel kibirnod. Ha elég "aktivan" szorakozol ezalatt az év alatt, el fog tünni a szégyenérzeted. Természetes lesz számodra a segg részegséged. Utána majd az orvos elött fogsz esetleg zavarban lenni, hogy hazavágtad a májadat.
2021. júl. 25. 10:14
 18/60 A kérdező kommentje:
Had ismerjem már jobban a szüleimet, ha aggódnak akkor rámírnak, hogy jól vagyok e, pl multkor vihar volt és megkérdezték minden oké e. Nem egy 15 éves lány vagyok aki nem tud vigyázni magára, ha KO-ra innam magam akkor is lenne valaki aki hazakisér ezt ők is tudják , beszéltem már velük ilyenekről.
2021. júl. 25. 10:22
 19/60 A kérdező kommentje:

"Én nem fogom neki engedni, hogy igyon, azt akarom, hogy normális ember legyen belőle, aki normális életet él és kész. Nem tudom, hogy neked milyen szüleid vannak, de az apád is csak van, de nem nevel téged, nem oszt neked pofonokat meg ilyenek, ami azért eléggé gáz, tehát te uralkodhatsz felette meg ilyenek, elég gáz egy apád van! "

No komment, te leszel az aki pár év mulva felteszi azt a kérdést hogy "miért utál a fiam?"

2021. júl. 25. 10:25
 20/60 anonim ***** válasza:
31%

Annyira jó , hogy itt mindneki makulátlan és sose csinált hulyeseget , pláne kamasz korában. Nyilván a túl sok ivás hosszútávon nem egészséges , de úgy gondolom ennyi idősen legalább 1x igen is jól becsápolt mindneki és / vagy csinált hülyeséget. Egyszerubb vagdalozni , mint beismerni . Esetlegesen ha téged zavarnak a dolgok ülj le a szüleiddel és beszéljétek meg.

29/L

2021. júl. 25. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!