Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak az anyammal?...

Mit csinaljak az anyammal? Nem fogja fel hogy nekem mar csaladom van.

Figyelt kérdés

Az anyam nem fogja fel hogy en nem akarok vele sokat lenni. Erre most kitalalta hogy ide akar koltozni ahol en lakok a ferjemmel es a februarban szuletendo gyerekunkkel. Mar egy masfel eve ezt nyomja hogy o ide koltozik 20x elmondtam hogy ne jojjon ide. A ferjem ki nem allhatja mert par eve megfenyegette hogy megoleti ha terhes leszek meg hagyjon engem beken. Oka nem volt ra csak egy kattos. Egyik percben ilyen masikban olyan. Folyamatosan a penzel probal manipulalni o megveszi nekem ezt megveszi azt amikor mondom hogy nem kell a gyereknek is mindent o akar megvenni . Kivagyok mar teljesen.

En nem szeretem az o csaladjat sem nagyon rossz emberek egyedul a mamammal tartom a kapcsolatot de anyam vele is csunyan viselkedik igy inkabb kimaradok ebbol a csaladbol. En nem akarom hogy a gyerekem ebbol barmit is lasson nekem elrontotta a gyerekkoromat manipulalt apukam ellen drogozott verekedett stb. Mit tehetnek hogy felfogja mar hogy nekem van csaladom es o ebbe nem tartozik bele. Ha csunya ez ha nem. Az en gyerekem nem fog felnoni ugy ahogy en.

Mar mondtam neki erejesebben szebben is es legyint hogy ah hulye vagy..

Masnak is ilyen az anyja?

2021. júl. 23. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem járna mindig a nyakadra. Egy idő után megunná a látogatásait, ha nem nyitsz neki ajtót soha. De ezt már egy 10 éves gyerek is megtudja tenni, hogy nem nyit ajtót nem kívánatos embereknek.
2021. júl. 23. 18:44
 12/21 A kérdező kommentje:

9 vegyel vissza magadbol.

En nem vagyok ilyen kegyetlen. Hiaba nem ezt lattam peldanak en azert mert mas hibas nem leszek. Ehhez en erzekeny vagyok es csak rosszabb lenne utana nekem mert buntudatom lenne. Nem gondolom hogy az en hibam en nem tehetek rola hogy ilyen anyat kaptam. Azert beszelek vele mivel ha ide jarkalna a hazunkoz mert nem veszem fel a ferjemet idegesitene a legjobban es inkabb beszelek vele minthogy a ferjemnek anyam miatt keljen veszekedni meg vele foglalkozni.

2021. júl. 23. 18:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem nyitottam ajtot akkor sem mivel ki van tiltva tolunk egyszeruen csak beszelek vele. De amiota terhes vagyok teljesen ram szallt.
2021. júl. 23. 18:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Ugy csinal mintha az o gyereke lenne es ez az ami kiakaszt. Magam miatt nem voltam kepes vele csunyan banni de a gyerek miatt biztos megfog ez tortenni amitol ugyanugy nem leszek boldog de a gyerekem fontosabb mint hogy en hogy erzem magam.

Egyszeruen az lenne a legjobb ha jo messze laknank egymastol de sajnos meg nem es addig nincs megoldas ellene. Kivancsi voltam masnak is ilyen az anyja es hogy kezeltek.

2021. júl. 23. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval anyád rád szállt, idegesít, de azért te nem rázod le, mert hát mégis csak az anyád. Ő talán tekintettel van rád, attól, hogy a lánya vagy? Igazad van, én vegyek vissza, hát tessék. Meg is érdemled anyádat ilyen hozzáállássál. Szépen a rabjává tett, te meg hagyod neki "tiszteletből", amit ő fordítva nem ad meg neked. Tedd hát akkor tönkre a házasságodat is. Mert anyád egyre jobban rátok fog szállni, és a férjed talán a lábára tud állni, nem úgy mint te, és elküldi őt is meg tégedet is melegebb éghajlatra.
2021. júl. 23. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
El kell pedig szomorítsalak, az ilyen megszállott emberekkel nem tudod megjavítani a viszonyt. Egyetlen megoldás van, amit már többen is írtak: meg kell vele szakítani mindennemű kapcsolatot. Ha ehhez nincs bátorságod akkor a következményekkel a leírtak alapján te is tisztában vagy. Tönkre fog menni a házasságod és a gyermeked gyerekkora is. Innentől lehet választani.
2021. júl. 23. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Telefonszám - csere

Lakcím - csere

Facebook - letilt

Szivessen.

...vagy mártírkodj tovább és majd csodálkozz, ha a férjed elhagy. 🤷‍♀️

2021. júl. 23. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:
97%
Én megértem, hogy ez mennyire nehéz. Engem is egyfolytában érzelmileg zsarolt és manipulált az anyám azzal, hogy minden szarságért próbált nűntudatot kelteni bennem. Megértem, hogy mennyire nehéz lehet most neked kérdező. Javaslom, hogy olvasd el a Mérgező szülők c. könyvet és esetleg ha teheted, kérdsz pszichológus segítségét, hogy nyertesként jöjj ki ebből a helyzetből. Sok sikert és kitartást kívánok!
2021. júl. 23. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is megszakítanék vele minden kapcsolatot, nem vagy köteles felvenni a telefont, válaszolni az üzeneteire, sőt, semmire nem vagy köteles.

Oda akar költözni? Hát, sajnáljátok, de az nem fog menni.

Meg kell neki mondani Kérdező, hogy szálljon le rólatok vagy nem fogja látni az unokáját, mondjuk meg is érdemelné azok után amiket tett.

2021. júl. 23. 20:44
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Írtad, hogy nem épp agyilag. Ezzel indokolva, ha megszületik a baba, kérhetsz felügyelt láthatást, mikor az unokáját akarja megnézni. Havi pár óra. Annyi meg neked is bőven elég lesz belőle.
2021. júl. 23. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!