Mit csináljak anyámmal?

Kompenzál valamit,ki kell nyomni,20 éves vagy,nem vagy köteles számot adni,főleg úgy nem hogy nem is éltetek együtt soha..
70F

Mielőtt bulizni mész egy uzenet anyadnak: Szia anyu, bulizni megyek, majd szombaton/vasárnap/hétfőn/akármikor hívlak.
Vagy simán figyelmen kívül hagyod az üzenetet. A számát rateheted a ne zavarj listára, akkor ki se csörög.

Én is ezen filózok: ha eddig is tartottátok a kapcsolatot, akkor most, hogy elkezdtél "kimozdulós" lenni, érthető, hogy félt.
De ha eddig "nem volt jelen" életedben, akkor építsd le azzal, hogy már megkaptad a szükséges felvilágosításokat, ne aggódjon, tudod mit csinálsz.

Nem vagy köteles neki ezekről a dolgokról beszámolni.
Savlekötő(#1) jól mondja, kompenzál az eddig elmaradt érdeklődésért. Célszerű lenne vele négyszemközt, higgadtan megbeszélni, hogy:
1. ez nem érdeklődés, hanem kézivezérléssel határos kontroll, aminek nincs értelme, mert
2. 20 elmúltál,
3. ha tudja is hol vagy sem tud vele mit kezdeni, ha baj lenne,
4. ne így akarja a korábbi kapcsolatot kompenzálni , mert nem megy (főleg ez nem fog neki tetszeni), és
5. legfőképpen téged ez idegesít,
de ha szeretne intenzívebb kapcsolatot, akkor nyitott vagy, és beszéljétek meg, hogyan lenne az jó mindkettőtöknek.

Anya vagyok, no nem a tied :D
22 eves fiam van.
Szeret ő is elmenni haverokkal bulizni.
Én meg szeretem tudni hol merre van !
Nem azert, hogy ratelepedjek, mert en egy kis bunkó, kívancsi némber lennek ! Hanem aggódunk a gyerekeinkert ! Es ferjen mar bele annyi, hogy itt es itt vagyok, és jól vagyok :) ez nem zaklatas ! Ez szimpla aggódás ! Majd megtudod ha te is szülő leszel :)
Fiam szerencsere ezt megerti, nem kell több, anya jól vagyok minden rendben !
Ezt te is megteheted :)

Mivel te nem éltél anyukáddal, így részben megérthető, hogy próbálja veled tartani a kapcsolatot de ez tényleg túl sok. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy mondjuk minden vasárnap leírod neki hogy mit csináltál egész héten vagy mondjuk egy héten egyszer felhívod és beszámolsz neki mindenről. Ha telefonon felhívod nemhiszem hogy hosszabb lenne 30 percnél de még ez is sok. És részben aggódik is miattad. Meg azt is megmondhatod neki, hogy most a szerelmi kapcsolatod a romlás szélén van és most nem szeretnél beszélni.
De ha te nem írnál neki és a barátod sem válaszolna neki semmire? Kihívná a rendőröket vagy elmenne hozzád? Ez már kezd nevetséges lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!