Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés
Anyám alkoholista évek óta, 1 éve szültem de nem jól választottam párt sem ( ami a családi minta miatt nem csoda) így hozzá költöztünk vidékre, le a fővárosból. Stabil munkahellyel rendelkezem egyetemi végzettséggel csak szerettem volna nem egyből visszamenni dolgozni, de anyámmal együttélni nem lehet. Ezalatt az 1 év alatt 2x költöztem el(az első után visszajottunk, mert a lakás amit béreltem nem volt megfelelő a gyerek egészségének és ez télen derült ki, de így pont nem tudtam elkezdeni ujra dolgozni, kaució ( pénz) hiányában eljottunk ujra haza. Nahát most legutóbb anyám folyamatosan terrorizált, elkuldott a lakasbol hotelbe jarvany idején, hogy b*szni tudjon a "pasijával". Masodjara akkor koltoztunk, amikoris ittasan begyogyszerezve felvagdosta az ereit és ezt a szemunk lattara is hozta. Azonnal koltoztunk. Pszichiatriara kerult, elérte hogy megsajnaljam, bementem hozzá, vettem kaját stb, kitakaritottam a vérfertőt a lakásba mert megkért. Most lejottem egy pár dologert a lakásba még, mar ujra itthon, iszik, ugyanugy beszologat, a "pasijanak" ocsarolt a telefonba az imént,hallgatoztam, hogy egy semmirekello vagyok mert nem segitek neki semmiben. Ja arra is megkert hogy kotozzem át a kezét, persze nem tettem. Szegény, sajnálni kéne őt szerinte. Már bánom,hogy megint megtettem neki amit kért meg még sajnáltam hogy jaj szegény a pszichiatrian van. Hozzáteszem, ha én nsm vagyok, ő már nem él, ígyis rengeteg vért vesztett. Holnap reggel tudunk már csak elmenni vissza pestre az albinkba, de már alig várom. Arra gondoltam, hogy ezek után fogom s letiltom, torlom mindenhonnan. Nem tudna elérni sehol. Nem akarok magyarazatot se adni, mert úgyis en leszek a szar. En ezt be akarom fejezni, szorakozik velem, manipulal, beteg, alkoholista. Csak nagyon nehez a lelki ismeretemmel megbirkozni, mindig vissza esek es beszelek vele. Nagyon sok durva eset volt már az eletemben miatta. El akarom tuntetni, tűnjon el, ne is halljak felole csak így lehet szerintem nyugtom. Ez lehet a megoldas...?
2020. ápr. 10. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak ez lehet, mind a te, de főleg a gyermeked érdekében. Ne akard, hogy ebben nőjön fel.
2020. ápr. 10. 19:13
 2/2 anonymousreview60 ***** válasza:
73%
Egyedülálló szülő vagy, pestis pusztít. A gyerekkel törődj! Anyád megoldja magát vagy nem. Az alkoholizmusát kiváltó ok miatt lehet, hogy együttérzést érdemelne, de erre most nincs erő/idő.
2020. ápr. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!