Miért ilyen nehéz anyámmal?
Tudom, kicsit shitpost-én nevelem az anyámat kérdés, DE NEM AZ!!!
Szóval. Anyám állandóan nyüstöl ,hogy most porszívózzak ki a szobámban, msot mossak fel, most portöröljek, most rakjak rendet. (nem csak a szobámban, az egész ház valamilyen részein)
Amikor meg épp csinálom, akkor meg elhív, hogy most segítsél, ne azt csináld. AMikor meg végeztük azzal, amiért elhívott a takarítás elől mondja, ohgy miért nem végeztem már? Szépen megkért rá.
Én mondom, hogy de anya. Te hívtál el, épp azt csináltam. És még neki áll feljebb..
Nagyon nehéz vele.. :///
Mit tegyek? Néha már egyszerűen csak ráhagyom, hogy jólvan hlye vagy bzmeg.. most kicsit ki vagyok akadva, mert tényleg ilyen.. Rosszabb, mint aminek hangzik.
Ez kb olyan, mint amikor a főnök azt mondja, hogy menjek balra és közben lebsz, emrt nem jobbra mentem. Aztán a legközelebbinél, amikor azt mondja ,hogy menjek balra és én jobbra megyek, akkor meg hülye vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!