Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés

Amikor gyerek voltam, rossz körülmények között éltünk, végül anyám intézetbe adott. Egy darabig látogatott, utána eltűnt az életemből. Azóta eltelt sok-sok év, van családom, saját (nagyon jó) életem, és múlt héten feltűnt az én rég elveszett anyám. ( Közel 27 év után) Felkutatott az interneten, vagy tudom is én hogyan, és kaptam tőle egy e-mailt, amiben szánja-bánja az egész életét, találkozni akar velem. Megadta a telefonszámát is, én felhívtam, és kiderült persze, hogy rossz anyagi helyzetét szeretné orvosolni a segítségemmel. Mondott még valami mást is, amitől kivert a víz. Azóta, hogy engem elpaterolt, született még két testvérem, akikről eddig nem tudtam.

Szívem szerint hagynám az egészet, és most én tűnnék el, hogy soha többé ne találjanak rám.

2020. aug. 24. 11:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Érdekből keres. Megszakítanék vele minden kapcsolatot.
2020. aug. 24. 11:21
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
"saját (nagyon jó) életem," Azért elbeszélgethetnél vele egy semleges helyen, és ha ugy itéled meg, hogy nagyon rá vannak szorulva segitségre, alkalmilag kisegithetnéd öket (anyádat, féltestvéreidet). Nem azért mert megérdemlik, hanem azért mert embertársaid.
2020. aug. 24. 11:40
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
2-es! Soha nem lesz vége a kuncsorgásnak részükről, ha egyszer segít. Folyton a nyakára fognak járni. És nem szeretetből, hanem érdekből.
2020. aug. 24. 11:43
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Semmit.

Mondanám, hogy amit ő veled, de az durva lenne.

Találkozz vele, ha akarsz, bár azt is megérteném, ha nem akarsz.

Azt tedd amit legbelül súg a megérzésed.

2020. aug. 24. 11:44
 5/23 anonim ***** válasza:
4%
Apádat anyádat tiszteld
2020. aug. 24. 11:47
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Mit tiszteljen azon, aki intézetbe adta és még csak nem is látogatta?
2020. aug. 24. 11:48
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Azt tiszteljük, aki tiszteletre méltó.

A gyerekünk felé se nézni, aztán, amikor pénz kéne, hirtelen elkezdeni keresni, nos, ez minden, csak nem tiszteletre méltó.

Szerintem te is tudod, hogy nem kéne találkoznod vele, ne hagyd, hogy rád akaszkodjon most.

2020. aug. 24. 11:49
 8/23 A kérdező kommentje:
Szívem szerint menekülnék előle. Rengeteg olyan seb van, amit miatta szereztem. Édesapán 1 évvel azelőtt halt meg, hogy otthonba kerültem. Volt egy bátyám, aki 1996-ban sorköteles katona lett, és onnan soha többé nem jött haza. Anyám mindig azt mondta, hogy ott maradt bakának, de utólag már biztos vagyok benne, hogy lelépett. Sosem találtam meg őt, azt sem tudom él-e még. Ha igen, akkor biztos nevet változtatott.
2020. aug. 24. 11:52
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Testvéreiddel felveheted a kapcsolatot, de anyáddal én nem venném fel, ha a helyedben lennék. Egyszer nem keres, de ha pénz kell máris....
2020. aug. 24. 11:55
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találkoznék vele. És végképp nem hagynám, hogy lejmoljon!
2020. aug. 24. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!