Mit csináljak anyámmal?
Amikor gyerek voltam, rossz körülmények között éltünk, végül anyám intézetbe adott. Egy darabig látogatott, utána eltűnt az életemből. Azóta eltelt sok-sok év, van családom, saját (nagyon jó) életem, és múlt héten feltűnt az én rég elveszett anyám. ( Közel 27 év után) Felkutatott az interneten, vagy tudom is én hogyan, és kaptam tőle egy e-mailt, amiben szánja-bánja az egész életét, találkozni akar velem. Megadta a telefonszámát is, én felhívtam, és kiderült persze, hogy rossz anyagi helyzetét szeretné orvosolni a segítségemmel. Mondott még valami mást is, amitől kivert a víz. Azóta, hogy engem elpaterolt, született még két testvérem, akikről eddig nem tudtam.
Szívem szerint hagynám az egészet, és most én tűnnék el, hogy soha többé ne találjanak rám.
Semmit.
Mondanám, hogy amit ő veled, de az durva lenne.
Találkozz vele, ha akarsz, bár azt is megérteném, ha nem akarsz.
Azt tedd amit legbelül súg a megérzésed.
Azt tiszteljük, aki tiszteletre méltó.
A gyerekünk felé se nézni, aztán, amikor pénz kéne, hirtelen elkezdeni keresni, nos, ez minden, csak nem tiszteletre méltó.
Szerintem te is tudod, hogy nem kéne találkoznod vele, ne hagyd, hogy rád akaszkodjon most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!