Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés

Amikor gyerek voltam, rossz körülmények között éltünk, végül anyám intézetbe adott. Egy darabig látogatott, utána eltűnt az életemből. Azóta eltelt sok-sok év, van családom, saját (nagyon jó) életem, és múlt héten feltűnt az én rég elveszett anyám. ( Közel 27 év után) Felkutatott az interneten, vagy tudom is én hogyan, és kaptam tőle egy e-mailt, amiben szánja-bánja az egész életét, találkozni akar velem. Megadta a telefonszámát is, én felhívtam, és kiderült persze, hogy rossz anyagi helyzetét szeretné orvosolni a segítségemmel. Mondott még valami mást is, amitől kivert a víz. Azóta, hogy engem elpaterolt, született még két testvérem, akikről eddig nem tudtam.

Szívem szerint hagynám az egészet, és most én tűnnék el, hogy soha többé ne találjanak rám.

2020. aug. 24. 11:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Helyesen döntöttél.

Csak nyerészkedni akart azon, hogy neked jól megy azzal az indokkal, hogy rokonok vagytok.

2020. aug. 25. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól döntöttél, kedves Kérdező! Nagyon nehéz lehetett, de hidd el, jobb ez így nektek.

Ha nekem így lenne testvérem, akkor az olyan lenne, mintha soha nem is lett volna. Egy igazi testvéri kötelék akkor jön létre, ha együtt nőttök fel vagy ha nagy a körkülönbség, akkor egyik a másik életének baba kora óta szerves része (és még így se biztos, hogy kialakul!). Az, hogy ugyanaz a nő szült meg titeket, nem jelent semmit. Ugyanolyan idegenek, mint bárki más.

2020. aug. 25. 15:46
 23/23 anonim ***** válasza:
szard le.
2020. okt. 21. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!