Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most mit csináljak anyámmal?

Most mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés
Apámmal most válnak,már régóta nem voltak meg jól,addig anyámnak volt egy palija jól megvoltak/megvannak szerintem,de kezd anya beleunni mert a pali nem lép semmit,nem mondja meg otthon a feleségének hogy van valakije,most meg valami rendőrsráccal telefonálgatott a szobába,azt hallgattam hogy azt beszélték hogy este majd telefonálnak mert akkor már a gyerekek úgyis alszanak mármint mi a tesómmal,ezt mondta anya.Mit csináljak?????????már sírtam is??mi lesz ebből???????
2012. ápr. 23. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, akkor az bánt téged elsősorban, hogy elválnak a szüleid.(???)
2012. ápr. 23. 18:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Neeem,nem az bánt hogy elválnak, hanem az hogy minden férfival összekavar!!!!!
2012. ápr. 23. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
na jóó nem minden férfival hanem csak egy kettővel.
2012. ápr. 23. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szép példát mutat nektek,ha nős férfivel áll össze,amikor még el sem vált az apádtól.

A helyedben válás után az apámmal maradnék. Anyád meg váltogatja majd a szeretőit.

2012. ápr. 23. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
De apa Pesten dolgozik,én meg tök messze lakok tőle,mindenképp anyával maradunk mert ő hozzá azért jobban ragaszkodunk.csak hogy tudnám leállítani a pasizós korszakáról???én nem parancsolhatok neki....
2012. ápr. 23. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Jól látod, te nem parancsolhatsz neki...

Egyfelől meg kell értened, hogy az anyukád egyben nő is, akinek szüksége van párkapcsolatra. Hogy nőssel kezd, meg közben egy másikkal is, az bizony nem túl jó...

Sajnos sokat nem tehetsz... hacsak nem kéred meg, hogy ezeket úgy intézze, hogy ne tudjatok róla, mert nem akarod hallani az ilyesmit. Ha komoly kapcsolata van, azt majd bemutathatja nektek, de a kalandjait ne.

2012. ápr. 24. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösziii,Palm!!!.:)
2012. ápr. 25. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Édesanyád felismerte, hogy ha már független lesz, nem kell ilyen megalázó dolgokba belemennie, hogy arra kelljen várnia, míg a barátja elválik a feleségétől. Tehát ez a rendőr fickó akár egy jó parti is lehet, valószínű, hogy akkor az előző hapsi dobva van. Ne sírj, hanem menj oda nyugodtan hozzá, és kérdezd meg, hogy anya, most mi lesz, és akkor majd elmondja, hogy mi lesz. Bízzál benne, az édesanyák szeretik nagyon a gyermekeiket, még ha néha nem is látszik annyira. : )
2012. ápr. 29. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!