Mit tegyek a nyugdíjas anyámmal? Az én feladatom ez?
21 éves vagyok, édesanyám egyedül van, 61 éves. Nem mehettem anyagi okoból más városba tanulni, úgyhogy itthon tartott magánál, itt járok egyetemre.
Állandóan itthon van, nem megy sehova,házimunkát cisnálja csak, más dolga nincs, tv-t néz, sokat sír.
Nyugdíjasklubba nem akar menni, nincsenek barátai, férfit nem akar, csak én vagyok neki. Nekem beleszól mindenembe, elvárja hogy "szórakoztassam"
De hogy?? ..nincs időm, energiám...
Mit csináljak vele? Nem hajlandó barátkozni...
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
együtt lakunk, mindig néznem kell hogy szinte már depressziós. Szomszéd van, 2 percet ha beszélgetnek.
Én vagyok az egyetlen rokona, egyedül nevelt fel, csak én vagyok neki
És ez nekem szinte teher, gond:(
Nem tudok mitcsinálni vele, és fáj
"Nem mehettem anyagi okoból más városba tanulni, úgyhogy itthon tartott magánál, itt járok egyetemre. "
A koleszba a felvételi alapján be lehet jutni, diákhitel jár, ösztöndij jár, azaz egy fillér otthoni pénz nélkül megél egy átlag diák, aki nem tanul rosszul.
Hiba volt otthon maradnod és te is tudtad, mi vár itt rád.
Jelentkezz át, ha van olyan a tanulmányi eredményed. Bárhová, de messze innen.
Nagyon sajnálom anyukádat, de téged is:( Ismerős a helyzet, csak kicsit másként.
Erőltetned kéne, hogy eljárjon valahova vagy célokat, feladatokat találnod neki. Miért szokott sírdogálni, mi a fő gondja?
Szoktak lenni nyugdíjas kirándulások. Felszállnak egy buszra és elmennek valahova az országban. Nagymamámat küldtük ilyenekre. Először alig tudtuk rábeszélni, aztán ment magától is. Nem tudom, hogy mi fér bele a keretetekbe, ezeket olyan 3-4000 körül csinálják és akkor ott kapnak ebédet, megmutatják az adott város nevezetességeit, bemennek egy templomba, esetleg múzeum.
most a google nekem ezt dobta ki, valami ilyenre gondoltam: [link]
(ez egyházi szervezésű, de ezt találtam elsőnek)
köszi mindenkinek
Sírás nem mondja meg..sztem a magány..
Sajnos egy nyugdíjból nem élünk meg 2 helyen hiába vagyok most is jó tanuló. Mindenki ezt mondja, de én tartósan beteg vagyok ami plusz sok kiadás.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!