Mi lehet anyámmal? Gond van vele?
Egésznap gondokozik.Ezt úgyértem,hogy pl. nézzük a tv-t. Ránézek,és látom,hogy kimeredt szemekkel 10percig egy helybe néz. És amikor először hozzászólok,akkor nem reagál,de ha kicsit felemelem a hangot,akkor reagál,és kérdezi ,hogy mit kérdeztem...
Főzés közben is gondolkodik,mindig.. Van gond vele?
Sajnos lehet vele gond, főleg, ha 50 feletti és a változó korba lépett.
Ilyenkor állandóan önmagukat és az életüket értékelik vagy szerelmesek lesznek.
Valószínűleg elégedetlen.
Viszont, hacsak nem leszel kőgazdag nem tudsz neki segíteni.
Az enyém folyton a testvéremen gondolkodik, hogyan tudna neki segíteni, közben a testvérem egy lusta f...sz.
Anyu is ilyen kis gondolkodó típus lett a menopauza alatt. Most meg kisfiamániás. Az én káromra is.
Szerintem semmi jó nem fog kisülni a tiedből sem. Még ha van pénzed vagy lesz és egyedüli gyerek vagy, esetleg elviheted külföldre, ami talán átmossa az agyát és kimossa belőle a sötét gondolatokat, de a hormonális változások miatt szinte lehetetlen.
Én is így szoktam. Sőt még éjjel is felkel, rágyújtok majd az asztalnál ülve filózom, hogy is tovább.
Sajnos, ha az embernek sok a gondja, akkor azon rágódik, hogy is kéne, melyik ujjam harapjam meg hogy ne fájjon...
Persze ez nem biztos, hogy anyudnál is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!