Az gond, ha utálom fateromat, ha be van rúgva?
Amúgy azért utálom, mert így részegen kötöszködik a szó szerint hülye szomszédokkal. Zenét kell vele hallgatni addig, ameddig nem fekszek le. Kb ezek.. csak 7 végén szokott berúgni. Vagyis anno 1-2 havonta volt, s most 7végente. Józanon meg már nem tudom úgy tisztelni, mint anno, mert olyan dolgokat kell vele csinálni, amit nem szeretek. A zenék bejönnek nekekmis, de nem olyan sűrűn. Meg, hogy mindig vagy 200számot kell hallgatni.
17/F
Az én apám is hasonló, csak nála napi többször előfordul ez. Olyankor mindenért b*szogat, volt, hogy nekem is jött. Szóval meg tudlak érteni. Nagyon szar érzés látni, hogy milyenné teszi az embereket az alkohol.
Az a durva, hogy nekem öcsém is ilyen, ő is heti többször, négyen élünk 30 nm-en, öcsém nem egyszer megvert már, széttörte a cuccaimat, szal nagyon sz*r.
Annyit tudsz tenni, hogy lelépsz otthonról, amint tudsz. Én is azon vagyok. Az a baj, hogy ezek az emberek nem fognak megváltozni, nem tudsz tenni semmit sem a költözésen kívül.
Üdv: 22/L
Hát igen, úgy látom, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Szokott is mesélni történeteket, hogy mi történt vele. Addig oké, ameddig újakat mond, de már, mikor 2 hete is ezt mesélte, unalmas..
De am mondogatja, hogy nem beszélünk stb.. de józanon nem akar..
Ha mégcsak 15 vagy, akkor szakíts vele, s monden gondod megoldódik..
Amúgy olyan velünk is szokott történni, hogy tele beszélik a fejét, csak a szomszédokhoz megy balhézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!