Hogyan lehetne megértetnem anyámmal, hogy ne nyúljanak a dolgaimhoz?
Kaptam egy hangfalat a gépemhez, de már a második napra el is rontották.
Mert kivitték a laptophoz, mert ugye tesóm barátnője mondja, akkor az van amit akar.
Nincs zár az ajtómon,és ezt csinálják.
Mondom, neki ne nyúljon itt semmihez, itt nem kell a nem helyén való dolgokat helyre rakni,mert nem fogom megtalálni.
Most is amíg én elvoltam, Ők kedvet tartottak elpakolni a dolgaim, én meg ha keresem, Ő nem is látta.
Mindig mindent oda rakok AHOL AZT MEGTALÁLOM.
Nekik nem tetszik, akkor elkezdenek pakolni...
Most is olyan idegesítő, hogy itt ez a csaj, az egy napos hangfalam ami 4 rugó volt, már trapára ment.
Hogyan lehetne megakadályozni, hogy az én engedélyem nélkül nyúlkálhassanak a szombámba?
Amióta apa meghalt, anyám nagyon 'szeretni' akar, de nem érti meg, hogy ez nekem nem jó, hanem rossz.
Lehet, hogy Ő azt gondolja jól esik neki, ha vásárolgathat velem, meg beszélgethet, de nem vágyom erre.
Nagyon utálom, hogy ha itt a csaj, vele kell beszélgetnem, ha nem vágyom a társaságukra, miért akarják magukat rám erőltetni?
Nem bírja anyu megérteni, nem kell új cipő.Nem akarok csajos vásárlást, nem akarok ezt-nem akarok azt. Nyugalmat akarok, és azt hogy hagyják békébe a cuccaim.
Nem akarom, hogy most dédelgetve legyek, akárhányszor kimegyek puszilkodás..
Tesóm barátnője is olyan, hogy ha játékból verekednek tesómmal,tőlem kérdezgetik, kinek van igaza.
De engem nem érdekel ez, csak hagyjanak békén...
Nekem is nehéz apa nélkül, de az egész család rámnehezedett.
Most kamaszodom, meghalt az apukám, véget ér a kedvenc bandám, sírni-sírni-és sírni lenne kedvem, de valaki mindig rám akaszkodik, hogy megnehezítse az 'életem' ezen részét.
14L
Tisztába vagyok vele, hogy anya csak szeretni szeretne, azért mert apa nélkül neki is nehéz, és bennem keresi az elveszített társaságot.
De én nem ilyen vagyok, nekem ehhez nincs kedvem.
Nagyobb problémád ne legyen. Gondolj arra, hogy létezik ennek másik véglete is. Amikor a gyerek abszolút le van tojva, sőt nem akarnak neki adni pénzt, hogy ruhát vegyen, vagy pláne nem hívják vásárolni.
Beszélj velük, hogy néha szükséged van kis nyugalomra.És kérd meg, hogy ne pakoljanak a szobádban, mert nem találod meg a dolgaid.Ennyi.
Ezt inkább saját magam kéne elmondanom, de még annyira sincs erőm, hogy ezt elmondjam.
Hiába akarom kisírni magam, mindenhol ott ugrálnak.
Kifordultam apa halála után magamból, mert fájt nagyon, és lázadok kicsit, de egyből jön a fenyegetés, hogy intézetbe vitetnek. Az sem érdekelne, azt gondolják csak nekik nehéz, hogy nekem nem hiányozhat. Itt nem csak apuról van szó, elég nagy nyomás, hogy a kedvenc bandám is véget ért, minden befejeződik..:( Minden olyan rossz
Nem is az, hogy utálom, nincs vele baj. De olyan ideg van bennem,hogy egy boxzsákot ütnék, ütnék és ütnék.
Hiába sírok, olyan szinten feljött bennem minden...Már fáj mindenem. Nem tudom mi a baj, de legszívesebben vagy 10 tányérat a földhöz vágnék teljes erőből,és szidnék bárkit
ezért írj. Hidd elkönnyebb.De ha nem tudsz beszélni,akkor ők nem értik meg mi a gond, hogy lenne jó neked. Csak azt látják valami nem kerek és próbálkoznak.
Írj.
szia!
Szerintem beszelgess anyukaddal, amikor csajos-beszegetos kedve van. mondd el neki, hogy nagyon jolesik a torodese, es jo sokszor hozzabujni es programokra jarni egyutt. Ugyanakkor erzed, hogy most kezdesz kamaszodni, es sokszor hianyzik az egyedullet egy kicsit, igy klassz lenne, ha kaphatnal egy zarat/reteszt a szobad ajtajara. Nem kell aggodnia, nem fogod heroinnal loni magad vagy ilyesmi, egyszeruen kell egy kis maganszfera. Ha normalis, meg fogja erteni. Mondjuk az enyem nem ertette annak idejen, nekem uveges ajtom volt, mindig felraktam ra egy piros salat takarni, anyam meg persze mindig levette :)
Hajra!
25/N
Köszönöm nektek is.
az írást nem tudom, hogy gonolta, verseket, idézeteket írok, egyszerűen ez megnyugtat...
Nekem meg olyan ajtóm van,amit nem lehet reteszelni, kellene egy normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!