Mit csinaljak az anyammal? Nem fogja fel hogy nekem mar csaladom van.
Az anyam nem fogja fel hogy en nem akarok vele sokat lenni. Erre most kitalalta hogy ide akar koltozni ahol en lakok a ferjemmel es a februarban szuletendo gyerekunkkel. Mar egy masfel eve ezt nyomja hogy o ide koltozik 20x elmondtam hogy ne jojjon ide. A ferjem ki nem allhatja mert par eve megfenyegette hogy megoleti ha terhes leszek meg hagyjon engem beken. Oka nem volt ra csak egy kattos. Egyik percben ilyen masikban olyan. Folyamatosan a penzel probal manipulalni o megveszi nekem ezt megveszi azt amikor mondom hogy nem kell a gyereknek is mindent o akar megvenni . Kivagyok mar teljesen.
En nem szeretem az o csaladjat sem nagyon rossz emberek egyedul a mamammal tartom a kapcsolatot de anyam vele is csunyan viselkedik igy inkabb kimaradok ebbol a csaladbol. En nem akarom hogy a gyerekem ebbol barmit is lasson nekem elrontotta a gyerekkoromat manipulalt apukam ellen drogozott verekedett stb. Mit tehetnek hogy felfogja mar hogy nekem van csaladom es o ebbe nem tartozik bele. Ha csunya ez ha nem. Az en gyerekem nem fog felnoni ugy ahogy en.
Mar mondtam neki erejesebben szebben is es legyint hogy ah hulye vagy..
Masnak is ilyen az anyja?
Nekem egy rokonom volt ilyesmi, kihasználta apámat, mindig a nyakára járt és aztán átverte. Mit lehet tenni? Nem szabad engedni az erőszakosságának, ki kell zárni az életedből (telefont nem felvenni, nem nyitni neki ajtót, nem reagálni rá). Szomorú és fájdalmas egy szinten, de nem lehet mást csinálni.
A mama nem akar lelépni onnan? Nem tudom milyen helyzet van ott, kinek a lakása vagy hol él, de ha normális és menni akar, akkor utána néznék milyen opciók vannak hogy lelépjen onnan. Legalább a gyerek is majd láthatná őt, meg ő is a gyereket.
Én megszakítanék vele minden kapcsolatot. Nem tud rákényszeríteni titeket arra, hogy fogadjátok be. Ha lezárod vele a dolgokat, talán magába száll. Szerintem az sem ártana, ha megismerkedne valakivel, lefoglalná magát egy pasival, de erre sajna neked már nincs sok ráhatásod.
Sok boldogságot kívánok nektek a baba jöveteléhez! :)
Ah nagyon mehez esett amikor a ferjemet megfenyegette se alltam vele szoba letiltottam mindenhonnan ( azota se kert bocsanatott a ferjemtol) csak ugy tesz mintha semmi se tortent volna de akkor is ide allitott az ajtom ele random stb. Megsajnaltam az az igazsag.
Szerintem o beteg es orvosra lenne szuksege de mar sose fog megvaltozni szerinte o teljesen jol van.
Pasizik bar nem erdekelodom mert ugyse lesz neki normalis kapcsolata soha az eletben. Annyira szeretnek buntudat nelkul elni de annyira nem szeretnem ot az eletembe de megis csak az anyam es ott van bennem egy buntudat ha kizarom teljesen. De a babat 100% h vedeni fogom tole mar most megmondtam neki hogy soha nem fogom neki oda adni. Akkor latja amikor en majd ott vagyok. Persze huzta a szajat de ez cseppet sem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!