Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Adnál pénzt a gyerekednek ha...

Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?

Figyelt kérdés

Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )

Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .

Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .

Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .

19 éves vagyok . Nem dolgozom .

2021. júl. 21. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
41%
60, megneznem te milyen ebédet csinalsz ketchupból meg vajból. Ja h te nyaralgathatsz, meg arra van pénz, a gyerek meg oldja meg magának ugye? Krvagáz hogy egy 10 ezresen megy a vitatkozás.
2021. júl. 22. 13:19
 72/78 anonim ***** válasza:
39%

71!

Abból nyilván semmit. De egy átlag háztartásban van liszt is, krumpli is, hagyma is, száraztészta, rizs. Azt írta, a fagyasztóban van csirkemell, nyilván van más is.

Velem mondjuk erről hiába vitázol, mert ha egy hónapig nem mennék vásárolni se halna itthon éhen senki. Személyszerint én nem hagynék otthon pénzt a felnőtt gyerekemnek, ha a párjával tervez kirándulni menni. Épeszű ember ugyanis úgy szokott utazást tervezni, hogy útiköltség, szállás és étkezés is bele légyen kalkulálva. Az étkezés pedig nem reggel McDonalds, délben étterem, este meg pizza rendelés 3 napig.

2021. júl. 22. 13:27
 73/78 anonim ***** válasza:
66%

71: Ez az egész kérdés/szituáció gáz. Az is, hogy nem adnak neki pénzt, de az is, hogy emiatt egy közel 20 éves éhen akar halni.

Te találkoztál már olyan 19 évessel, aki nem dolgozik, úgy, hogy otthon egy fillért sem kap a szüleitől? Itt valami nem okés, mert én nem tudom elképzelni, hogy valakit ennyi idősen ennyire nem érdekel, hogy nincs pár ezer forint tartalékja. Plusz szerinted tényleg csak ketchup meg vaj van otthon? Ugyan már...

2021. júl. 22. 13:32
 74/78 anonim ***** válasza:
12%

Végigolvasva az összes választ, bányász Bitcoin-t. A villanyszámlát úgy sem te fizeted, apádéknak majd megmondod, hogy a klíma volt.

(Legalább a rezsibe majd beszállhatnál)

2021. júl. 22. 14:09
 75/78 anonim ***** válasza:
80%

Valamiért eszembe jutott, hogy jogosítványhoz kötném a gyerekvállalást.

Lehet lepontozni és természetesen adnék.

De aki nem adna, az gondolom nem sértődik meg amikor a gyerek se segíti ki a szülőt egyetem után....

2021. júl. 22. 15:44
 76/78 anonim ***** válasza:
28%
75, nem is szorulok arra hogy a gyerekem segítsen.
2021. júl. 22. 16:00
 77/78 anonim ***** válasza:
77%

73 vidéken elég sok olyan van aki se diákmunkára NEM TUD elmenni és az anyjáékból él.

Ha hagynak pénzt hagynak ha nem nem.

2021. júl. 22. 16:24
 78/78 anonim ***** válasza:
77%

Vidéki gyerekként mentem szőlőrázásra meg egyéb idénymunkára. Nem kell egész évben dolgoznia, tanulás az első, meg a szüleinek el kell őt látnia, de én rosszul éreztem volna magam még tiniként ha nincs saját pénzem.

Ha se ételt, se pénzt nem hagytak neki otthon úgy hogy eltartják, az gáz. Az, hogy 19 évesen nincs egy napnyi fizetése félretéve, szintén gáz.

Ha elmennek kirándulni, ott gondolniuk kellett volna arra is hogy valamit enniük kell majd, az egész kirándulás költségéhez képest elenyésző.

De ha jól értelmeztem hagytak neki otthon ételt bőven, szóval az egész kérdés egy hiszti.

2021. júl. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!