Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Adnál pénzt a gyerekednek ha...

Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?

Figyelt kérdés

Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )

Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .

Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .

Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .

19 éves vagyok . Nem dolgozom .

2021. júl. 21. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
22%

"Sajnálom , hogy nem láttam előre itthon hagynak egy hétre és nem mentem dolgozni , hogy fizessem a kajámat erre az időszakra ."

Nem erre kellett volna gyűjtögetned, hanem alapból gáz hogy egy 10 ezer forintod sincs félrerakva bármire. 1 nap munka se.

2021. júl. 21. 17:23
 12/78 anonim ***** válasza:
85%
Elég szégyen,hogy nem hagytak pénzt.Az is,hogy nem hívtak nyaralni,de normális ember nem hagyja a gyerekét éhezni egy hétig.
2021. júl. 21. 17:28
 13/78 anonim ***** válasza:
82%
Én adnék, ha lenne miből.
2021. júl. 21. 17:30
 14/78 anonim ***** válasza:
79%

Adnék. Ha otthon lennék, és ő elmenne nyaralni, adnék költőpénzt kajára, akkor miért ne adnék, ha én sem vagyok odahaza? Attól még ennie kell.

Ez a diákmunka meg, oké, persze, lehet dolgozni, de ez nem elvárás feltétlenül. Én 19 évesen harmadikos gimnazista voltam, ha kerestem is pénzt a nyáron, az az enyém volt, elkölthettem mozijegyre meg új pulóverre, etetni még jó, hogy anyámék etettek.

2021. júl. 21. 17:36
 15/78 anonim ***** válasza:
21%
lehet meg akarnak leckéztetni hogy ne csak otthon tespedj egész nyáron hanem dolgozz csinálj valami hasznosat.
2021. júl. 21. 17:38
 16/78 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem maradok éhen . Csak nem olyan lesz a kirándulás , mint akartam .
2021. júl. 21. 17:42
 17/78 anonim ***** válasza:
88%
Azért karjára igazán adhattak volna pénzt, de azért egy kis költő pénz sem árt. Ha nem is sokat, de legalább legyen. Sosem tudni mikor van épp rá szükséged.
2021. júl. 21. 17:44
 18/78 anonim ***** válasza:
28%
17es lehet az a bajuk hogy csak pasizik és nem dolgozik mindent a szüleitől vár el.
2021. júl. 21. 17:54
 19/78 anonim ***** válasza:
81%

Hagyhattak volna pénzt igen, de miért nem hívtak nem értem?

Ha tanul akkor nem kötelező neki mindenáron dolgozni... gyerek még bakker... Úgy ott hagyni, hogy nincs kaja meg nem is adok pénzt felelőtlenség.

2021. júl. 21. 17:54
 20/78 anonim ***** válasza:
85%
Hogy van itt ennyi elmebeteg? Egy szülőnek a tanuló gyerekét kutya kötelessége etetni. Nem ájfónra kellene a pénz, hanem ételre basszus! Eldurran az agyam ezektől az agyhalott válaszoktól. Azért ez már tényleg a legalja.
2021. júl. 21. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!