Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?
Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )
Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .
Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .
Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .
19 éves vagyok . Nem dolgozom .
Nekem is az jutott eszembe, hogy biztos van otthon főzéshez alapanyag, amiből 3 napra meg tud főzni egy személyre. Szerintem anyukája is így van ezzel.
De pl. 1 kg csirkemell ~1500 forint, egy üveges szósz mellé ~700, meg egy csomag tészta 250. 3 napra bőven jó 1 embernek, ha nincs más. Mellé reggelire 3 napra 1000 forintból kijön pár zsemle meg egy csomag szalámi.
Az pedig tényleg gáz, hogy nincs 3 ezer forintja enni, mert földhözvágja.
35, lehet van annyi pénze, csak nem erre szánta. en se a kajamat akarom belole fizetgetni, mikozben az a szuleim feladata. ha nyaralnak akkor nem tunik ugyh nsgyon szukolkodnek, nem a gyerektől kene elvenni a penzt.
36, mert ha kirandulok kozbe nem leszek éhes? Akkor ne otthon töltsd fel a hűtőt, hanem azt a penzt add oda. Beszarok mennyire szarrago nehany szülő. Nem vagyunk gazdagok, de ha elmegyek es par ora mulva jovok haza meg akkor is kapok egy ezrest, pedig van sajat penzem.
38!
De a kirándulásat miért nekem kell fedeznem? Ennyi erővel ha külön költözik a pasival is nekem kell bevasarolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!