Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?
Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )
Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .
Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .
Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .
19 éves vagyok . Nem dolgozom .
19es, hogy lenne gyerek, 19 éves. Máskor itt már habzó szájjal üvöltik hogy 18 év felett már ne szóljon bele a gyerek életébe a szülő. Nos hogy is van ez? Bele ne szóljon de fizesse minden kiadását? Nem visszás ez egy kicsit?
20as, lenne pénze ételre ha nem kirándulgatná el a kanocskával a pénzt...
Sose állítottam még magamról sem 18 évesen h huuu én felnőtt vagyok... Papíron felnőtt amúgy meg nem, mint a példa is mutatja.
Mellesleg ha dolgozna nyáron akkor sem " illik" ott hagyni semmi nélkül...
Valószínű nem pucér phicsával hagyják ott. De a kenyeret, zsemlét azért jó/ jobb frissen enni. Szalámi is fogy. Üdítő is egy hétre.
Egy 5 ezrest legalább ezekre a dolgokra illett volna ott hagyni, de inkább egy 15-öt ha kéne neki gyorsan valami ( gyógyszer , tampon akármi ami nincs otthon akkor megtudja venni)
Látom itt mindenki azt pártolja hogy 25 éves koráig seggét is kinyalják majd amíg elszórakozik valahol a drága kislányuk és egy napot se kelljen dolgoznia, nehogy leessen az aranygyűrű az ujjáról...
Nem, nem gyerek már 19 évesen, felnőtt. Ha nem hagynak itthon semmit szóljon róla a szüleinek és beszéljék meg, egy átutalást 5p megcsinálni.
Azt továbbra is tartom hogy 19 évesen azért lehetne annyi pénze hogy egy hét szülői ellátás nélkül kaja tekintetében ne haljon éhen.
Mindig 2-3 véglet van, van akinek természetes h diplomáig nuku munka. Van az amibe én is tartozom h 18 évesen el is költöztem meg dolgoztam suli mellett és van a harmadik akik ha akarnak elmennek ha nem nem.
De amíg tanuló nem kötelező neki dolgozni és ettől függetlenül nem hagyom ott null forinttal.
Szóval itt egyesek asszongyák' ha kölkük lesz és betölti a 18-at akkor majd nem kell rá költeni? Ha tanulni akar akkor menjen dolgozni? Érdekes
+ ja és írom ezt úgy h 27 éves vagyok és nincs gyerekem.
De valószínűleg én azért nem erőltetném neki a diákmunkát, mert én 18 éves korom óta dolgozom, nem volt gyerekkorom, nem voltak tanszüneteim mert akkor is dolgoztam fizettem az albit meg a számlákat, a tanszereket.
Saját gyerekemnek biztos adnék és nem raknám ki az ajtóba cuccaival 18 évesen.
Náluk nem tudni ettől függetlenül mi a szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!