Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?
Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )
Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .
Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .
Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .
19 éves vagyok . Nem dolgozom .
Honnan veszed, hogy éhezik otthon? Honnan veszed, hogy több gyerek van? Konkrétan nulla információ van azon kívül, hogy nem kap pénzt.
Simán lehet, hogy kezdő alkesz és a pénzt nem ételre koltene, hanem italra és a család a nyaralasbol egy össze hányt diszno olyan menne haza
“Az egesz csalad megy csak en nem”
Gondolom nem az anyuka es az apuka az egesz csalad
38
Akkor lehet, hogy a barátját nem akarja etetni valamiért. Különben is, ha 3 napig ott lakik, akkor vehet 3 ezer forintért kaját.
De amúgy akkor sem hiszem el, hogy semmi főznivaló nincs otthon.
Vajon miért nem hívták a szülők a nyaralásra..?
Van pénzem , nem fogok éhen halni csak szívesebben mentem volna ki inkább a strandra belőle .
Nem azt vártam volna fizessék a kirándulásom hanem , hogy kajára adjanak egy keveset .
49!
Ki sajnálja? Ki írta azt, hogy nem adna neki enni? Arról volt szó, hogy nem hagynak neki otthon pénzt, meg arról, hogy ő 3 napot a pasijaval kirandul. A gyerekem és a párja kirandulasat nem a szülőnek kell allnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!