Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Adnál pénzt a gyerekednek ha...

Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?

Figyelt kérdés

Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )

Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .

Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .

Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .

19 éves vagyok . Nem dolgozom .

2021. júl. 21. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy hogy otthonra vesz abbol a 10esbol kajat vagy a kirándulás kozbe eszi meg? Ha mar nem hívom meg a családi nyaralásra, akkor ez alap. Mivel gondolom ott a nyaralason az osszes tobbi gyerek kívánsága fedezve van, akkor a kerdezot mar otthon kell hagyni éhezni csak mert o mar legálisan nagykorú?
2021. júl. 21. 19:24
 42/78 anonim ***** válasza:
35%

Honnan veszed, hogy éhezik otthon? Honnan veszed, hogy több gyerek van? Konkrétan nulla információ van azon kívül, hogy nem kap pénzt.

Simán lehet, hogy kezdő alkesz és a pénzt nem ételre koltene, hanem italra és a család a nyaralasbol egy össze hányt diszno olyan menne haza

2021. júl. 21. 19:26
 43/78 anonim ***** válasza:
84%

“Az egesz csalad megy csak en nem”

Gondolom nem az anyuka es az apuka az egesz csalad

2021. júl. 21. 19:28
 44/78 anonim ***** válasza:
78%

38

Akkor lehet, hogy a barátját nem akarja etetni valamiért. Különben is, ha 3 napig ott lakik, akkor vehet 3 ezer forintért kaját.

De amúgy akkor sem hiszem el, hogy semmi főznivaló nincs otthon.

Vajon miért nem hívták a szülők a nyaralásra..?

2021. júl. 21. 19:29
 45/78 A kérdező kommentje:

Van pénzem , nem fogok éhen halni csak szívesebben mentem volna ki inkább a strandra belőle .

Nem azt vártam volna fizessék a kirándulásom hanem , hogy kajára adjanak egy keveset .

2021. júl. 21. 19:32
 46/78 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem leckének szánják.Az élet is hozhat majd ilyen helyzeteket, hogy kaja vagy szórakozás.Eldöntöd.Ha pasid van, akkor ahhoz is elég felnőtt Vagy, hogy ezt belásd.A szüleid meg nem ma tudták meg, jogy nyaralni mennek( gondolom).Vállalhattál volna pár hét nyárimunkát.
2021. júl. 21. 20:04
 47/78 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom liszt, tojás, rizs stb. ilyan tartós élelmiszer van otthon abból tudsz kaját csinálni.
2021. júl. 21. 20:06
 48/78 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, tudsz főzni?
2021. júl. 21. 20:26
 49/78 anonim ***** válasza:
54%
Napok óta nyaggat a fiam, hogy pizzázni akar, de mondtam, hogy pizzázás hétvégén van. Elolvasva ezeket az undorító válaszokat, úgy döntöttem, holnap kettőt is rendelünk, az egyik csak az övé. Normálisak vagytok? A saját gyereketek szájából sajnáljátok az ételt? Komolyan felfordul a gyomrom.
2021. júl. 21. 20:36
 50/78 anonim ***** válasza:
26%

49!

Ki sajnálja? Ki írta azt, hogy nem adna neki enni? Arról volt szó, hogy nem hagynak neki otthon pénzt, meg arról, hogy ő 3 napot a pasijaval kirandul. A gyerekem és a párja kirandulasat nem a szülőnek kell allnia

2021. júl. 21. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!