Adnál pénzt a gyerekednek ha ti elmentek nyaralni?
Szóval az egész család megy nyaralni 6 napra kivéve én ( nem is hívtak engem ) . Így addig átjön hozzám a barátom és 3 napot elmegyünk mi is kirándulni . ( nem messze csak a közelbe megnézni a szép helyeket )
Most anyaék elvárják , hogy a barátom fizessen mindent és még csak kajára se akarnak pénzt adni mivel jaj úgyis megyünk el kirándulni .
Én kifizettem magamnak a kirándulást nem ezzel van a gond , de számítottam rá legalább adnak egy kis költőpénzt és a kajára .
Ez normális ők elmennek nyaralni engem meg 0 ft-al otthon hagynak ? Ha nem tettem volna félre pénzt a kirándulásra most nagy bajban lennék , de így is megnehezítik a dolgom , hogy az étkezésem is magam oldjam meg .
19 éves vagyok . Nem dolgozom .
Valamilyen pénzt biztosan kapsz, ha tudtál félrerakni.
Egyébként szólj anyudnak, hogy legyen szíves utalni egy kis pénzt, mert elfogyott a kajád/pénzed, és a barátod mégsem tudott átmenni. Biztos fogsz kapni.
Egyébként én feltölteném a hűtőt, mielőtt elmegyünk, de pénzt is hagynék neki, ha nem volt olyan a múltban, ami miatt nem (pl. jogtalan hiszti, követelőzés, fejemhez vágás, hogy "ő már felnőtt, hagyjam békén", ilyesmi).
"Nem hívtak nyaralni a vírus miatt , de azóta már változott a törvény és mehettem volna én is ."
Mert nincs beoltva
"Sajnálom , hogy nem láttam előre itthon hagynak egy hétre és nem mentem dolgozni"
Azért az a szabály már jó ideje nem él, hogy csak az mehet hotelbe, aki oltakozott, tehát ezt már egy ideje tudnod kellett, hogy te otthon maradsz. Az már más kérdés, hogy te számítottál rá, hogy kapsz pénzt, ők meg nem adnak. Anyud mit mondott, miért nem ad?
68!
Nekem innen úgy tűnik, Magyarorszagon belül mennek vagy mentek és amikor foglaltak, még kellett kb mindenhez az oltasi igazolvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!