Egy éjszakás kalandba, max.. Mert az hogy egy vadidegennek megdugatod magad, nem kapcsolat. És tényleg nagyon vigyázz, nem tudhatod nem futsz-e valami beteg, erőszakos állatba bele. (ráadásul mivel hazudnál a szüleidnek, senki se fogja tudni merre vagy és kivel találkozol) Remélem legalább nem vagy kiskorú nem vagy kiskorú...
2021. júl. 21. 14:12
12/26 Kései Sirató válasza:
Azért mondd csak el a szüleidnek, hogy hol vagy, mert ha megölne, legalább tudjanak mit mondani a rendőrségnek.
2021. júl. 21. 14:24
13/26 anonim válasza:
majd eltűnsz, és két év múlva megtalálják a maradványaidat egy vizesárokban.
2021. júl. 21. 14:30
14/26 anonim válasza:
8-as
-Honnan tudod hogy egyáltalán lány? Lehet egy meleg srác is
-Ha ő most akár szexelni, neked az mért fáj? Mért kell még a mai napig is ezt a hülye dumát nyomatni hogy csak a szerelmeddel legyen. Én szerelemből veszítettem el a szüzességem és őszintén megmondom, életem legszarabb szexelése(im) volt(ak). Na, mit értem el vele hogy szerelemből szexeltem? Számomra nem túl jó emlék...
-Mért kell egyből sértegetni valaki? Neked jól esne fordított helyzetben?
-Ha viszket neki akkor mi van? Az ő dolga.
2021. júl. 21. 14:41
15/26 anonim válasza:
Nem a szexszel van baj, hanem hogy baromi veszélyes ismeretek, tapasztalatok nélkül látatlanban kiszolgáltatnia magát valakinek.
2021. júl. 21. 14:42
16/26 anonim válasza:
Mégis honnan tudjátok hogy nem ismeri az illetőt?
Nekem is volt egyéjszakásom 23 évesen, azzal a csajjal akivel végig egy gimibe jártam, s a facebook ismerősem között volt még + 5 évig...
Meg néhányszor láttuk egymást.
Ez kb 9 év ismeretség...
Mégis csak ennyi idő után lett egy egyéjszakás kalandunk.
2021. júl. 21. 15:20
17/26 anonim válasza:
Először menj el vele randira és ismerd meg. Mi van ha becsúszik a baba? Nagyon szép lesz... Vagy elkapsz tőle valamit. Fúj. Legalább ismerkedj meg vele. A szex nagy felelősség. A biztonságról nem is beszélve ahogy a többi válaszoló írta. Ha nem ismered akkor végképp ne menj fel hozzá. Ha ismered és barátok is vagytok stb, akkor emg randizzatok normálisan. Nem ér annyit a szex.
2021. júl. 21. 16:29
18/26 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy mennyi hülye van ezen az oldalon :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!