Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi találjak ki hogy hova...

Mi találjak ki hogy hova megyek szüleimnek mit mondjak?

Figyelt kérdés
nem szoktam eljárni otthonról de egy férfival egy éjszakás kapcsolatba akarok belemenni.
2021. júl. 21. 12:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Egy éjszakás kalandba, max.. Mert az hogy egy vadidegennek megdugatod magad, nem kapcsolat. És tényleg nagyon vigyázz, nem tudhatod nem futsz-e valami beteg, erőszakos állatba bele. (ráadásul mivel hazudnál a szüleidnek, senki se fogja tudni merre vagy és kivel találkozol) Remélem legalább nem vagy kiskorú nem vagy kiskorú...
2021. júl. 21. 14:12
 12/26 Kései Sirató ***** válasza:
68%
Azért mondd csak el a szüleidnek, hogy hol vagy, mert ha megölne, legalább tudjanak mit mondani a rendőrségnek.
2021. júl. 21. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
majd eltűnsz, és két év múlva megtalálják a maradványaidat egy vizesárokban.
2021. júl. 21. 14:30
 14/26 anonim ***** válasza:
52%

8-as

-Honnan tudod hogy egyáltalán lány? Lehet egy meleg srác is

-Ha ő most akár szexelni, neked az mért fáj? Mért kell még a mai napig is ezt a hülye dumát nyomatni hogy csak a szerelmeddel legyen. Én szerelemből veszítettem el a szüzességem és őszintén megmondom, életem legszarabb szexelése(im) volt(ak). Na, mit értem el vele hogy szerelemből szexeltem? Számomra nem túl jó emlék...

-Mért kell egyből sértegetni valaki? Neked jól esne fordított helyzetben?

-Ha viszket neki akkor mi van? Az ő dolga.

2021. júl. 21. 14:41
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem a szexszel van baj, hanem hogy baromi veszélyes ismeretek, tapasztalatok nélkül látatlanban kiszolgáltatnia magát valakinek.
2021. júl. 21. 14:42
 16/26 anonim ***** válasza:
72%

Mégis honnan tudjátok hogy nem ismeri az illetőt?

Nekem is volt egyéjszakásom 23 évesen, azzal a csajjal akivel végig egy gimibe jártam, s a facebook ismerősem között volt még + 5 évig...

Meg néhányszor láttuk egymást.

Ez kb 9 év ismeretség...

Mégis csak ennyi idő után lett egy egyéjszakás kalandunk.

2021. júl. 21. 15:20
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Először menj el vele randira és ismerd meg. Mi van ha becsúszik a baba? Nagyon szép lesz... Vagy elkapsz tőle valamit. Fúj. Legalább ismerkedj meg vele. A szex nagy felelősség. A biztonságról nem is beszélve ahogy a többi válaszoló írta. Ha nem ismered akkor végképp ne menj fel hozzá. Ha ismered és barátok is vagytok stb, akkor emg randizzatok normálisan. Nem ér annyit a szex.
2021. júl. 21. 16:29
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Hihetetlen, hogy mennyi hülye van ezen az oldalon :D
2021. júl. 21. 17:45
 19/26 anonim ***** válasza:
21%
Vidd a sracot amgadhoz :D
2021. júl. 21. 23:06
 20/26 anonim ***** válasza:
18%
Miért tűnnek el a válaszok?
2021. júl. 22. 06:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!