Honnan bizonyítsam a heteróságom?
Roviden:
Eddig minden ok volt, battyam 4 eve onalloan nyugat europaba ment ki mint fogorvosi segito munkatars, aztan egyre nagyobb vagyona lett, hammer auto, 4 lakas pesten.
Nagyon imadtam vele lenni, luxus, minoseg, felsobbrenduseg, barmit megvett, nyelvvizsga akarmit.
Anyaek nem hittek el, hogy ez mind munkabol van, en sem.
6-7honapja haza jott latogatoba, vele volt egy kozepkoru ur aki nem tudott magyarul, bevallotta hozza megy, es meleg.
Anya es apa rosszul lettek, battyamrol senki sem mondta volna meg, izmos, ferfias.
Na azota levagyok figyelve, hol vagyok es mikor es miert, sajnos nem vagyok a lanyok kedvence igy nem volt eddig baratnom + videki kis varos.
Anyam odaig jutott hogy a gepem elvitte amig en haverokkal voltam valakihez es re csaptak egy programot ami mindent felvett, avas virusirto eltunt, ez tunt fel, de keson. Gyanus lett, igy at nezztem a gepet, es igen valami folyton futott.
Anyam bevallotta, a te erdekedben indokkal tette, apam hetene nezzi at a holmim, kerdezgetnek, miert nincs nom, honnan van ez, kitol, miert. Tuti melozok? Mutassam a szamlam meg.
Nem birtam mar, igy nem tettem eleget nekik, hat at mentek a haverjaimhoz, es a nagyszulokhoz, nagyon ego..
Szoval mit tegyek?
Nem koltozom el! Mert akkor elveszik a haszonelvezeti jogom, amirol nem mondok le, nekem kell ez a haz!
Lehet ez nagyon troll kerdesbek tunik de nem..SAJNOS
16/F
30: szerintem gőze nincs arról, hogy mi az! :) CSak használja.... Valami egyedi értelmezésben.
Amúgy egyetértek! :-D
Teljesen mas lett mar a tema, nem ezt kerdeztem! Azt tervezem, hogy majd nem engedem hogy eladjak a hazat, vagy ha beloltoznek kiadom a szobakat, addig amig a nekem alapbol jaro resz duplajat kinem csengetik amikor eljon annak az ideje.
Amugy ma is kerdezgetett, hogy kivel megyek es hova, milyen barat ez nekem, nem e erzek e mast?! Fuj
“ Fogi assz. nem kap ennyit + jott haza ams papirja is postan.. Szoval...”
Fordítsd már le magyarra! Ennek semmi értelme. Miért ne kereshetne jól fogászati asszisztensként? Mi köze a pasijának ahhoz, hogy van pénze a bátyádnak?
Nem azért, de a haszonélvezet nem azt jelenti, hogy a többi örökösnek kell fizetnie neked, hogy ott lakhassanak, hanem neked kell fizetned nekik, hogy megvásárold a részüket, ha azt akarod, hogy a tulajdonjog is a tiéd legyen kizárólagosan. Alapból, mivel tulajdoni hányaduk lesz a házban, nem kérhetsz tőlük semmilyen bérleti díjat.
Kicsit el vagy tévedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!