Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan bizonyítsam a heteróságom?

Honnan bizonyítsam a heteróságom?

Figyelt kérdés

Roviden:

Eddig minden ok volt, battyam 4 eve onalloan nyugat europaba ment ki mint fogorvosi segito munkatars, aztan egyre nagyobb vagyona lett, hammer auto, 4 lakas pesten.

Nagyon imadtam vele lenni, luxus, minoseg, felsobbrenduseg, barmit megvett, nyelvvizsga akarmit.

Anyaek nem hittek el, hogy ez mind munkabol van, en sem.

6-7honapja haza jott latogatoba, vele volt egy kozepkoru ur aki nem tudott magyarul, bevallotta hozza megy, es meleg.

Anya es apa rosszul lettek, battyamrol senki sem mondta volna meg, izmos, ferfias.

Na azota levagyok figyelve, hol vagyok es mikor es miert, sajnos nem vagyok a lanyok kedvence igy nem volt eddig baratnom + videki kis varos.

Anyam odaig jutott hogy a gepem elvitte amig en haverokkal voltam valakihez es re csaptak egy programot ami mindent felvett, avas virusirto eltunt, ez tunt fel, de keson. Gyanus lett, igy at nezztem a gepet, es igen valami folyton futott.

Anyam bevallotta, a te erdekedben indokkal tette, apam hetene nezzi at a holmim, kerdezgetnek, miert nincs nom, honnan van ez, kitol, miert. Tuti melozok? Mutassam a szamlam meg.

Nem birtam mar, igy nem tettem eleget nekik, hat at mentek a haverjaimhoz, es a nagyszulokhoz, nagyon ego..

Szoval mit tegyek?

Nem koltozom el! Mert akkor elveszik a haszonelvezeti jogom, amirol nem mondok le, nekem kell ez a haz!

Lehet ez nagyon troll kerdesbek tunik de nem..SAJNOS

16/F

2021. júl. 20. 23:09
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:

Ha feladom akkor elveszik a haszonelvezeti jogom, vagy penzt kernek majd idovel erte.

Nekem az a haz kell, es nem adom fel.

+ Tenyleg nem vagyok meleg.

2021. júl. 20. 23:12
 2/43 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a kamu szart...
2021. júl. 20. 23:14
 3/43 anonim ***** válasza:
91%

De jó fej vagy h neked az a ház kell... Másnak is biztos " jól jött" volna a szülői ház de mégse kapta meg.

Az egyszer fix h anyádék kettyósak, sürgősen elmennék velük egy család terápiára.

Te meg kapd össze magad vigyél haza egy csajt azt kupakold meg de jó hangosak legyetek! Tuti leszállnak rólad!

2021. júl. 20. 23:32
 4/43 A kérdező kommentje:

Szia gondoltam hogy ez lesz a velemenye par embernek..

At kene ezt elned...

2021. júl. 20. 23:33
 5/43 anonim ***** válasza:
27%

Átéltem ;) sőt megsúgom sokkal rosszabb dolgok voltak velem, mint most veled.

Mint írtam terápia... Meg egy csaj sem ártana

2021. júl. 20. 23:37
 6/43 anonim ***** válasza:
17%
ha tényleg ez történt veled, akkor szerezz egy csúnya barátnőt, a lényeg, hogy nő legyen, néha vidd haza és ennyi. Amúgy a mai világban több a meleg, mint a heteró.
2021. júl. 20. 23:39
 7/43 A kérdező kommentje:

Nem fogok e miatt kihasznalni egy lanyt!

Ez beteges, miert nekem kene ugy tancolni ahogy nekik jol esik?

2021. júl. 20. 23:47
 8/43 anonim ***** válasza:
93%
Ki mondta hogy használd ki?
2021. júl. 20. 23:49
 9/43 anonim ***** válasza:
94%

“ Nem koltozom el! Mert akkor elveszik a haszonelvezeti jogom, amirol nem mondok le, nekem kell ez a haz!”

Milyen haszonélvezeti jogod???🤣 Azt se tudod mi az. 16 évesen meg nem költözhetsz sehová

2021. júl. 20. 23:57
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz egy kamubarátnőt. Én ha jóban lennék veled (na meg fiatalabb lennék) simán eljátszanám ezért.

Nem kell igazából csinálni semmit, csak megjátszani. Aztán ha "szakitotok", akkor "kesereghetsz" miatta, amíg nem találsz igazi barátnőt

2021. júl. 21. 00:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!