Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezdem unni hogy a lányom...

Kezdem unni hogy a lányom barátja itt lebzsel, és ilyen szerencsétlen. Szülők, ti hogyan állnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vannak, a srác 250 km-re lakik tőlünk, és most lejött hozzánk pár napra itt aludni mert ilyen nagy távolság miatt nem tudna csak egy napra jönni, csak hogy érthető legyen. Már korábban találkoztunk vele egyszer. Kicsit szétszórt a srác, lehet csak mert izgult hogy először jár nálunk, nemtudom, pedig jóvágású gyereknek tűnik, de nem az. Mikor segíteni akar főzni, sütni stb, elejti a tányért, (már egyet el is tört) a kertben is mint egy szerencsecsomag, Belevágja a kapát a saját lábába, azt se tudja hol áll a feje, nem tudom a lányom mit eszik rajta, DEhát fiatalok , az isten tudja. Nem hinném hogy belőle jó férj lenne. Munkahelye sincs, szüleivel él pedig most lesz 22 éves. Ebben a korban már dolgozni kéne. Mit gondoltok, igazam van?
2021. júl. 16. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
93%

Akik lepontozzák azokat, akik kamuként értékelik a kérdést, azok nem elég tapasztaltak a gyakorin, sajnos.

A tipikus napi hőzőngést okozó kérdések legfőbb ismérvei:

- A kérdező többnyire nem kommentel a saját kérdése alá.

- Provokatív nemcsak a szóhasználata, de a téma is. Tipikusan: pestiek/vidékiek ellentét kiélezése, szülő/tini konfliktus. Ehhez tipikusan sztereotip cselekvéseket rendel. Pl. falusiaknál a kapálást, egyetemistáknál a mosogatást. (Wtf.)

- Itt bukik el a sztorija amúgy az ilyeneknek többnyire, mivel nem veszi figyelembe, hogy 40 fokban nem kapálunk, vagy hogy a kollégiumok 2 hónapot voltak nyitva a tanévben, tehát nem ott romlott el a gyerekei teljesítménye.

És hogy miért kell ilyeneket kiírni? Mert olvasottságot generál az oldalnak és több reklámbevételt hoz.

2021. júl. 16. 13:08
 52/61 anonim ***** válasza:
93%

Mindegyik kérdés kamu, nem? Hisz nem tudod ellenőrizni, hogy ki írta. Lehet, hogy egyetlen modi írja az egészet. Számít ez?

Ha viszont valaki később visszanézi ezeket a kérdéseket, akkor melyiknek van nagyobb értelme? Amelyik válaszolt a kérdésre, vagy amelyik huszadszorra is leírja, hogy ez kamu?

2021. júl. 16. 13:12
 53/61 anonim ***** válasza:
89%
51: tökéletes látlelet! :)
2021. júl. 16. 13:12
 54/61 anonim ***** válasza:
93%

#52-esnek:

Nem. Egy falusi, aki tudja, mi a kapálás, nem fogja azzal égetni magát, hogy a tűző napra kiküldi a vendégét. Egy olyan ember gondolkodik így a falusiakról, aki nem ismeri őket, vagy ennyit gondol róluk. Aki később visszaolvassa, maximum azt fogja gondolni, ha nem jelezzük, hogy minden falusi ilyen idióta, hogy a saját udvarán sem tud kapirgálni, de a vendégét bunkón kihasználja.

2021. júl. 16. 13:16
 55/61 anonim ***** válasza:
89%
#54: ismét 10pontos! :)
2021. júl. 16. 13:26
 56/61 anonim ***** válasza:
89%

Amúgyis 250 km-re vannak egymástól és akkor is csak pár napot. Nem hogy hagyná, hogy azt a pár napot kettesben töltsék. Oké, az rendben van hogy segít ezt azt. De a kapálás órás munka.

Azzal szidni szegényt, hogy ügyetlen hát Istenem. Nem akarod elfogadni és ezt érzi is ezért ügyetlen.

Én is anno(25 voltam pedig és tudok főzni, elég gyorsan alprítok stb) exem anyjával mikor bográcsoltuk a paprikáskrumplit úgy vágtam a krumplit, mint aki életében először látott krumplit remegő kézzel vágtam, mert én deszkán vágtam ő meg a kezében tök szépen feltudtam vágni.

Bénanak éreztem magam hozzá képest.

2021. júl. 16. 13:27
 57/61 anonim ***** válasza:
89%
Azzal kiegészíteném az előző kommentemet, hogy “valamiért” mindig akkor özönlenek az ilyen és ehhez hasonló kérdések, amikor beüt a nyári szünet. Sok az unatkozó tini otthon.
2021. júl. 16. 13:30
 58/61 anonim ***** válasza:
95%
Hallod, kérdező. Több felmérés kimutatta, hogy az interneten trollkodó emberek pszichopaták. Szerintem érdemes lenne elbeszélgetned egy orvossal
2021. júl. 16. 14:15
 59/61 anonim ***** válasza:
31: Mindig ott van általában sok.
2021. júl. 16. 22:24
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

„Van olyan falubeli, aki nem is tegeződhetett az apósával addig, amíg az fel nem ajánlotta saját maga.”

Ez nem falun, hanem általában kultúremberek közt jellemző, hogy egy generációval idősebb embert nem tegezünk kapásból, amíg fel nem ajánlja.

2021. júl. 17. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!