Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezdem unni hogy a lányom...

Kezdem unni hogy a lányom barátja itt lebzsel, és ilyen szerencsétlen. Szülők, ti hogyan állnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vannak, a srác 250 km-re lakik tőlünk, és most lejött hozzánk pár napra itt aludni mert ilyen nagy távolság miatt nem tudna csak egy napra jönni, csak hogy érthető legyen. Már korábban találkoztunk vele egyszer. Kicsit szétszórt a srác, lehet csak mert izgult hogy először jár nálunk, nemtudom, pedig jóvágású gyereknek tűnik, de nem az. Mikor segíteni akar főzni, sütni stb, elejti a tányért, (már egyet el is tört) a kertben is mint egy szerencsecsomag, Belevágja a kapát a saját lábába, azt se tudja hol áll a feje, nem tudom a lányom mit eszik rajta, DEhát fiatalok , az isten tudja. Nem hinném hogy belőle jó férj lenne. Munkahelye sincs, szüleivel él pedig most lesz 22 éves. Ebben a korban már dolgozni kéne. Mit gondoltok, igazam van?
2021. júl. 16. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi választ egy hülye provokatív kamu kérdés kapcsán......
2021. júl. 16. 10:12
 32/61 anonim ***** válasza:
88%
Kemények lehettek h 40 fokban kapáltok
2021. júl. 16. 10:13
 33/61 anonim ***** válasza:
88%

Elég fura, hogy odajön 250 km-ről pár napra, hogy együtt legyen a szerelmével. Te meg befogod kapálni, meg mosogatni 😃

Nem azért ment oda, hogy naponta 2 órát legyen a lányoddal, mert vele csináltatsz meg mindent .

2021. júl. 16. 10:13
 34/61 anonim ***** válasza:
32%

#32 a gyomot nem érdekli, nő az akkor is.

amúgy a 65% elég frusztrált lehet hogy minden egyes választ lepontozza

2021. júl. 16. 10:14
 35/61 anonim ***** válasza:
77%
Itt már senkit nem érdekel az eredeti kérdés, ezt azoknak írjuk, akik később olvassák ezeket. Jó, ha ők is tudják, hogy bizony ahány ház, annyi szokás. De tényleg jó lenne törölni azokat a válaszokat, akik nagy bölcsen kamut kiáltanak újra és újra, majd elégedetten vigyorogva veregetik meg a saját vállukat, hogy milyen ügyes gyerekek voltak megint.
2021. júl. 16. 10:15
 36/61 anonim ***** válasza:
81%

Kamus vagy... Persze, majd odamegy vendégségbe, ti meg kapáltatjátok, meg ilyesmi.

Nyilván.

2021. júl. 16. 10:20
 37/61 anonim ***** válasza:
79%
35-ös, miért nem az? Nyilvánvalóan csak provokálni akar a kérdező, kifigurázva a többi kérdést.
2021. júl. 16. 10:23
 38/61 anonim ***** válasza:
96%

26-os igen sejtettem amugy hogy megtaláltad már, csak vártam hogy kimond a bűvös szót. Ergo kimondtad a lényeget. Mindenki magánügye kit választ. Ezért volt ez a majd jön olyan aki után a nyelved nyujtod tipusu kiváncsi kérdés hogy az önérzet megszólaljon es kimond hogy te soha es hogy neked olyan van akit te akartal. Annak a lánynak ő az álmai pasija. Pont. Én nem kezdtem el regélni hogy nekem milyen tipus nem, nem kavarom bele magam ilyen kérdésekbe mert hülyeség, mert semmi kozom hozzá masreszt mindenkinek kulonbozo az ízlése nincs egy egyseges izlés szerencsére. Az hogy ugyetlen arrol nem tehet de az hogy ezt kulon hangsulyozni es lenézni valakit ezért csúnya dolog. Lehet betegség is oka hogy ügyetlen, pl. cukros es gondolom egy ilyen helyzetbe nehezebben lenne ugyes mert ideges, mert rastresszelt mert nagyon meg szeretne felelni a szuloknek is, aggodik, hogy vajon elfogadjak-e csak mondtam egy peldat. Nem csak szimplán az ügyetlenség.

Lehet hogy a srác akart segíteni önszántából de az a szülőt minősíti ha igaz lenne hogy ő ennek ellenére a gyk-n tárgyalja ki hogy szerinte mennyire semmirekellő egy vendég a házukba aki most van ott először.

Nekem szüleimnek se nekem nem jutott eszünkbe hogy befogjuk a testvérem barátját mikor itt volt először még akkor se ha önszántából jelentkezett volna udvariasan lett volna visszautasítva, mert szerintem taplosag es udvariatlansag ismeretlent befogni meg akkor is ha ő jelentkezik. Amugy soha nem is kertem ilyet maguktol ajanlottak fel a segitseget bolt, nehez cucc vitele. Szerintem az azt a szemelyt minositi inkabb aki a gyk-n ilyeneket ír, mert ha azt irta volna hogy oh kb 2 vagy 3 eve egyutt vannak es a csavo minket hasznal ki es meg taplo is akkor helyeseltem volna. De így szerintem ő tulozza el ezt a dolgot mert szerintem nem kedveli a sracot. Nem kell kedvelni vagy szeretni csak elfogadni hogy a lanya ot valasztotta. Ha meg taplo pasi lenne akkor meg az lenne a baj, ha nem taplo az a baj, tulajdonkeppen mindig minden baj meg az is ami nem baj. Igy ertettem azt a belga számot nem szeretem amugy ezt a szamot de ez jutott eszembe egybol amikor olvastam ezt a kérdést tudom teljesen masrol szol de az a jelenseg hogy tok mindegy hogy igyekszik a masik mindig lebzselo idegesito lesz ergo az is baj. Bunko flegma es taplo a stilusa ennek a szamnak de az a jelenseg amikor amugy minden jo lenne de a masiknak tok mindegy mi van mindig baj errol jutott eszembe csak masrol szol amugy de a semmi se jo amit a masik csinal tok mindegy hogy jo e vagy sem jelenseget ugyanugy tukrozi ez a szam mint amit kerdest itt olvastam.

Probalja inkabb megismerni ha megjatszana magat nem igy viselkedne szerintem. De amugy szerintem kamu a kérdés. Legalabbis remélem.

2021. júl. 16. 10:35
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:11

Errefelé nem ritka ez, sőt. Mindenkinek van egy (ma már) vicces sztorija arról, hogyan ment az első alkalom a szülőkkel. Az összes azon alapul, hogy itt nem elég meghódítani a lányt, de ki kell vívni a szülei, de inkább az apja tiszteletét is. Van olyan falubeli, aki nem is tegeződhetett az apósával addig, amíg az fel nem ajánlotta saját maga. Ez mind a tiszteletről szól, amit nem csak osztogatnak, ki kell érdemelni. Ez sokszor kemény fizikai munkát jelent, olyat, amit addig soha nem is csináltál. Az egyik héten pl fákat döntöttünk hatan a rokonokkal, ez egyfajta beavatási rítus volt ott. Nehéz, veszélyes, macerás, de közben és utána ebédnél annyit nevettünk és hülyéskedtünk, hogy igazán a család tagjának érezhettem magam. Erre szerintem csak a közösen végzett kemény fizikai munka képes.

Mindegy, hogy orvosi egyetemen tanulsz vagy böllér vagy, az apóssal és anyóssal való kapcsolatápolás legalább olyan fontos, mint a párkapcsolat és amilyen a kezdet, olyan a folytatás.

Hogy máshol hogy csinálják, nem tudom. De itt ez a szokás.

2021. júl. 16. 10:39
 40/61 anonim ***** válasza:
80%
akkor büdös nagy kamu kérdés ez mint a ház légyszíves legalább kicsit erőltesd meg magad legközelebb. Romlik a színvonal. 2/10 legközelebb jobb legyen.
2021. júl. 16. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!