Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezdem unni hogy a lányom...

Kezdem unni hogy a lányom barátja itt lebzsel, és ilyen szerencsétlen. Szülők, ti hogyan állnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vannak, a srác 250 km-re lakik tőlünk, és most lejött hozzánk pár napra itt aludni mert ilyen nagy távolság miatt nem tudna csak egy napra jönni, csak hogy érthető legyen. Már korábban találkoztunk vele egyszer. Kicsit szétszórt a srác, lehet csak mert izgult hogy először jár nálunk, nemtudom, pedig jóvágású gyereknek tűnik, de nem az. Mikor segíteni akar főzni, sütni stb, elejti a tányért, (már egyet el is tört) a kertben is mint egy szerencsecsomag, Belevágja a kapát a saját lábába, azt se tudja hol áll a feje, nem tudom a lányom mit eszik rajta, DEhát fiatalok , az isten tudja. Nem hinném hogy belőle jó férj lenne. Munkahelye sincs, szüleivel él pedig most lesz 22 éves. Ebben a korban már dolgozni kéne. Mit gondoltok, igazam van?
2021. júl. 16. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
47%

14-es egyszer majd jon olyan aki majd egy csavart se tud becsavarni de te logatni fogod a nyelved es imadattal mesz majd utana mint egy kiskutya. Csak eszembe jutott Murphy bacsi.

Attol hogy nem tud becsavarni egy csavart se attol meg lehet zseni.

De amugy oke hogy besegitettek de olvastad hogy most van ott eloszor a parja es annak ellenere hogy igyekszik azt irja rola hogy lebzsel. Kamu kerdes szerintem is vagy az a tipusu szulo akirol a Belga Az a baj című száma jut eszembe bar ugye ott a lanyrol enekel az illeto. De lenyeg hogy vannak olyan tipusu emberek hogy tok mindegy mit csinalsz tok mindegy hogy jó vagy és jól csinálsz mindent az srm lenne jó neki csakhogy a lányod választotta a kamu kérdésben nem te ezt az uriembert ha kamu kerdes ha nem konnyebb lesz az életed ha elfogadod. Persze nem kell elfogadni de annak minden helyzetben boldogtalansag lesz a vege es elobb utobb jogos harag ha bele avatkozol a szerelmi életebe. Persze lehet hogy te igy is unottnak erzed majd magad de idovel az majd elmulik.

Csak hagyd a lányod élni és hagyd hogy a saját életét élje ahogy írták egy segítőkész fiatslembert választott aki jelenleg zavarában ügyetlen de lehet hogy nem is az csak zavarban van és ne akard neki megmondani hogy ki illene hozzá mert az nem a te dolgod.

2021. júl. 16. 09:57
 22/61 anonim ***** válasza:
93%
Ja, vendég megy hozzád, és te befogod főzni , meg kapálni.. Nagyon hihető sztori.
2021. júl. 16. 10:00
 23/61 anonim ***** válasza:
12%
Engem is zavarna mert alapjaraton nem szeretem a szerencsetlenkedoket, foleg ha ferfirol van szo. De mivel bantani nem bantja semmivel a lanyod, igy hagyd rajuk, ha ok szeretik egymast es boldogok egyutt az a lenyeg. Annak is orulnek ha ennyi idosen mar penzt keresne. De viszont szukseg van tanult emberekre is szoval ha olyat tanul amivel kesobb sokat lehet keresni akkor kifizetodik ez a par ev. Lehutot nem akarnek a lanyom melle.
2021. júl. 16. 10:01
 24/61 anonim ***** válasza:
14%

* tök mindegy hogy jól csinálsz mindent az sem lenne jó neki

* egy segitőkész fiatalembert választott

2021. júl. 16. 10:01
 25/61 anonim ***** válasza:
13%
Nekem a 0% is nagyon jó! Köszi! ☺
2021. júl. 16. 10:03
 26/61 anonim ***** válasza:
19%

"egyszer majd jon olyan aki majd egy csavart se tud becsavarni"

nem jön már senki, megtaláltam a páromat. aki egy komplett házat fel tudna építeni nekem. hiába írod ezt, én nem tudnám leélni az életemet olyan mellett aki nem tud alapvető ház körüli munkákat elvégezni. volt már olyan párom aki teljesen életképtelen volt, nem tartott sokáig a kapcsolat.

"de te logatni fogod a nyelved es imadattal mesz majd utana mint egy kiskutya"

bocsi de ilyen sose történt meg velem. voltam mér szerelmes (most is az vagyok), de vak sose.

"Attol hogy nem tud becsavarni egy csavart se attol meg lehet zseni."

ezzel egyetértek, de nekem nem ilyen emberre van szükségem.

"De amugy oke hogy besegitettek de olvastad hogy most van ott eloszor a parja es annak ellenere hogy igyekszik azt irja rola hogy lebzsel."

azt is írta hogy a srác akart segíteni, nem a kérdező állította oda, hogy na most akkor csináljad.

2021. júl. 16. 10:04
 27/61 anonim ***** válasza:
33%

"#5 mezőgazda családból vagyok, minden exem besegített valamibe a ház körül."

És sokan még mindig trollkodást kiáltanak, miközben az ilyesmi tényleg elég gyakori. Amikor először mentem bemutatkozni apóséknak, ebéd után fát hordtunk csak mi ketten és közben beszélgettünk. Méregetett kicsit az öreg, úgyhogy az elején csak sört kaptam. Akkor kínált meg először a házival, amikor a füstölőt építettük 4 hónappal később. Utána már "fiam"-nak szólított. Igen, az ilyesmi sok helyen az udvarlás része még, nem kell a vártoronyból fölényeskedve lekiáltani a parasztnak, hogy hogyan fogja a kapát.

2021. júl. 16. 10:06
 28/61 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon megártott az a koli. Anyukád már nem haragszik rád a tegnapi miatt?

A kérdéshez pedig: Te párod tökéletes? Nem. Amúgy ha igaz is lenne a sztori akkor se kellene genyózni másokkal hanem elsőnek magadban megtalálni a hibát. 😚

2021. júl. 16. 10:10
 29/61 anonim ***** válasza:
98%
#27 szerintem egyre ritkább az ilyen család. falun nőttem fel (nyilván), de rengetegen itt se csinálnak semmit a ház körül. az udvart is inkább lebetonozzák, hony nyírni se kelljen. vagy nem, de nem is nyírják, csak egy dzsumbuj az egész.
2021. júl. 16. 10:11
 30/61 anonim ***** válasza:
66%

Kamu. Elásnám magam szégyenemben, ha a lányom járós partnerét fognam be elso alkalommal.

Vagy első pár. Ezek a vidéki mamik amúgy is ilyenkor inkabb vagjak puccba a házat, es főznek egy halommal...

2021. júl. 16. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!