Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezdem unni hogy a lányom...

Kezdem unni hogy a lányom barátja itt lebzsel, és ilyen szerencsétlen. Szülők, ti hogyan állnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vannak, a srác 250 km-re lakik tőlünk, és most lejött hozzánk pár napra itt aludni mert ilyen nagy távolság miatt nem tudna csak egy napra jönni, csak hogy érthető legyen. Már korábban találkoztunk vele egyszer. Kicsit szétszórt a srác, lehet csak mert izgult hogy először jár nálunk, nemtudom, pedig jóvágású gyereknek tűnik, de nem az. Mikor segíteni akar főzni, sütni stb, elejti a tányért, (már egyet el is tört) a kertben is mint egy szerencsecsomag, Belevágja a kapát a saját lábába, azt se tudja hol áll a feje, nem tudom a lányom mit eszik rajta, DEhát fiatalok , az isten tudja. Nem hinném hogy belőle jó férj lenne. Munkahelye sincs, szüleivel él pedig most lesz 22 éves. Ebben a korban már dolgozni kéne. Mit gondoltok, igazam van?
2021. júl. 16. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Normális családban az eltört bármi nem von maga után szemrehányó sóhajtozást, megesik.Ha nagyértékű dolog, gondolom van háztartási biztosításotok.
2021. júl. 16. 09:23
 12/61 anonim ***** válasza:
93%
Adj egy címet, kuldok egy tanyerat
2021. júl. 16. 09:27
 13/61 anonim ***** válasza:
93%

Sok kellemetlenségtől meg fogod magad kímélni, ha elfogadod azt akit a lányod választott. Semmi olyat nem írtál, amivel veszélyeztetné a lányodat. Nem veri, nem drogos...

A szőke hercegek fehér lovon nem ilyen "anyósokat" választanak ám.

2021. júl. 16. 09:40
 14/61 anonim ***** válasza:
32%
#5 mezőgazda családból vagyok, minden exem besegített valamibe a ház körül. nálunk ez teljesen normális. sövényt nyírtunk, ástunk, gyomláltunk, építkezéskor is besegítettünk, tetőcserepet hordtunk, festettünk, csiszoltunk. és ne érts félre, nem csak a szüleimnek fontos hogy életképes legyen a párom, hanem nekem is. aki egy csavart se tud becsavarni, az mehet amerre lát.
2021. júl. 16. 09:42
 15/61 anonim ***** válasza:
90%

Arra nem gondoltal hogy azert ilyen mert erzi rajtad hogy nem fogadod el? Magyaran azert ilyen ugyetlen mert meg akar nagyon felelni. Ugy ertelmeztem egy szora ugrik ha segiteni kell. Melyik pasi ugrana elso talalkozaskor hogy kapalja a baratnojenek az anyukajanak a kertjet ahelyett hogy a lanyoddal randi programokra mennr. Eloszor van ott vendegkent es mar be van fogva es nem is a lanyoddal tolt kozos perceket? Lehet fikazni hogy nincs munkaja nem felejtetted el hogy jarvany idoszak van? Nehez munkat talalni plane ha olyan helyen lakik. Biztos van oka ra. Ha a vilag lustaja lenne akkor nem ugrana hogy segitsen nektek. Lebzsel? Kicsoda? Itt egy dolgos de ugyetlen sracrol olvastam aki valoszinuleg azert ugyetlen mert aggodik hogy nincs elfogadva de ugyanakkor meg imadja a lanyod.

A lanyod valaszt tarsat ez az o élete, de amugy tele van ellentmondassal az egesz kerdes szerintem ez egy kamu kerdes.

Aki lusta az nem is fog segiteni onszantabol.

16/61 anonim ***** válasza:
84%

"Munkahelye sincs, szüleivel él pedig most lesz 22 éves. Ebben a korban már dolgozni kéne."

Kádár gyermekei szevasztok...

Volt egy német tanárom, volt kint tanulmányi úton, és ahol járt ott általános volt, hogy a német "gyerekek"/fiatal felnőttek, kb. semmit nem csináltak érettségi után ha nem mentek továbbtanulni, vagy nem sikerült a felvételi, vagy csak "nem volt kedvük dolgozni" simán csak bulikáztak meg elvoltak egy jó ideig a szüleik pénzéből, hány évnek kell még eltellni a rendszerváltás után 30 évvel, hogy ez a paraszt-proli ostoba mentalitás kikopjon?:( Jöhettnek a mínuszok, jót röhögök csak ...

17/61 anonim ***** válasza:
85%

#14-es:

De második találkozó alkalmával menjen abrakoltatni a haszonállatokat neked? Talán nem véletlenül exekről van szó és nem aktuális párodról írod ezt…

2021. júl. 16. 09:45
 18/61 anonim ***** válasza:
98%

Hat ez az, ők nem értik meg. 18 évesen munka, mert az kell, es van akarkinek, akar csak az higy levegot vegyen egy szeken...első kapcsolattal esküvő, gyerek,15 ev mulva valas.

Vagy egyutt vannak meg a pénz miatt. Vagy mert olyan igenytelen, hogy nem kell senkinek. Foleg nem modernebb kortarsainak, akik nem kapaltatjak elso randin a vejjeloltet

2021. júl. 16. 09:48
 19/61 anonim ***** válasza:
66%

#17 mondjuk ja, nem a második alkalommal kell befogni.

"Talán nem véletlenül exekről van szó"

minddel én szakítottam. valamiért mind elfogadta és segített a ház körül. én is segítettem az ő családjaiknak. de ha elmúlt a szerelem, akkor elmúlt.

"és nem aktuális párodról írod ezt…"

nyugi az aktuális párom is besegített sokat, pedig mi is távkapcsolstban voltunk az elején (1000km+). régebben kertépítésben dolgozott, úgyhogy nem büdös neki a munka.

2021. júl. 16. 09:52
 20/61 anonim ***** válasza:
88%
Nem arról van szó, hogy kinek büdös a munka, hanem hogy a kamu kérdés kontextusában kvázi házi rabszolgának kellene a lány barátja a “vendégség” alatt.
2021. júl. 16. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!