Kezdem unni hogy a lányom barátja itt lebzsel, és ilyen szerencsétlen. Szülők, ti hogyan állnátok ehhez?
"Annak a lánynak ő az álmai pasija. Pont."
én ezt értem. én a szülő álláspontját próbáltam magyarázni. hogy vannak még olyan emberek akiknek fontos hogy a jövendőbeli meg tudjon csinálni ilyen ház körüli munkákat, és ne hívjon "szakembert" minden egyes bvillanykörte becsavarásához. de még az is lehet hogy a srác idővel beletanul.
igen ha valaki vendégsébe megy néha besegit a házimunkában.
Tudom a gyakoris nerd számára ez meglepő. Unalmas már a folytonos fikázás meg kamuzás. Francot nem lehet akérdésre válaszolni élettelen gyakorifüggők.
42-es most van ott először a srác, első alkalommal, a szülőnek kellett volna udvariasan azt mondania, hogy köszönöm szépen a segítséget,de...
Nem is ismeri még, alkot róla egy véleményt aminek a kimenetele azért nem reális, mert a srác a stressztől is lehet ilyen,magyarán idealizált róla egy negatív képet, szegény srác meg közbe azon aggódik, hogy vajon elfogadják-e. Amúgy meg nem kell nagy dolog, azt azért az ember érzi ha lenézik, akkor is lehet ilyen, pláne, ha bántja ez lelkileg. Magyarán rossz passzban van szerintem a srác, mert úgy érzi, hogy a szülő utálja. Attól is lehet ügyetlen valaki. Tudod milyen szar érzés az mikor nem is ismernek de a levegőben érződik a lenézés és az utálat? Szerintem most a kérdező túloz és igazságtalan is. Ha igaz, ha nem ez a kérdés, ne ezen lovagoljon mindenki.
Szerintem ilyen formában ahogy kérdezte, nem egy felnőttre való a stílusa, ha felnőtt akkor is, mert érezhető, hogy lenézi azt a szerencsétlen srácot. De megismerni nem nagyon akarja. Közbe semmi rosszat nem csinált a srác, önként felajánlotta a segítségét, bár szerencsétlen igyekezetében ügyetlenkedik, és segít még a kertben is, annak ellenére hogy a kapával belevágott a lábába? Orvoshoz elvittétek? Ez senkinek nem jutott eszébe basszus, hogy megsérült, de lebzsel szép fogadtatás.
Őszintén szólva sajnálom szerencsétlen srácot, de a lányod is, hogy így viselkedsz a sráccal. De amúgy a lányoddal is. Sanszos lesz később ha ezt így folytatod, hogy a lányodat ezzel a viselkedéseddel lelkileg tönkre fogod tenni. Gondolom te is voltál szerelmes, ezt minden ilyen szülő elfelejti, az most lényegtelen mennyire volt ügyes vagy sem a választottad, el kéne fogadni a lányod így boldog, akkor örülni kéne neki, és udvariasan jelezni, hogy cuki vagy fiam hogy segíteni akarsz, de ezt most bízd rám. Aztán majd több alkalom után ha már nem vagy ilyen stresszes és nem rettegsz hogy elfogadunk-e akkor ha szívesen segítenél majd akkor segíthetsz, tehetünk újabb próbát. :)
Én egy tányér nem direkt összetörésén nem kezdenék el dühöngeni, hanem az lenne az első kérdés, hogy jól van-e nem vágta e meg magát,és mondanám neki hogy semmi baj, a kertes dolognál, meg ha úgy vágta el magát akkor első hogy fertőtlenítés és az orvos, hogy összevarrják, ha olyan a sérülés, jó persze nyilván lehet ezt tette a kérdező, de miért kell pöfékelni egy vendégre aki most van ott először és láthatóan nagyon meg akar felelni a szülőknek, és mivel segít, ez azt is jelenti, hogy kedvel titeket és a lányodat is szereti.
Isten mentsen meg mindenkit az ilyen szülőtől, mint te, kérdező.
Úristen, hogy 22 évesen nem dolgozik és a szüleivel él. Hát mit képzel? Amúgy nyilván ha városban él, sose látott kertet nem fogja tudni hogy kell kapálni. Én értékelném a helyedben hogy próbált segíteni. Az meg hogy elejt 1-2 tányért, mindenkivel megesik.
Először jár nálatok és kapál?
Szegény srác nem sokat imádkozott, hogy ilyen bunkó parasztok közé került. Bocs.
Mekkora kérdés már ez :D
"Há' még egy disznyót se tudna rendesen megbökni ez a fijú, hát milyen legény lenne ez a lányom mellett, nem férfi az ilyen"
szakadok:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!