Ezen az oldalon valójában csak hazudják a szülők, hogy feltétel nélkül elfogadnák, ha a gyerekük ilyen vagy olyan lenne?
Én pl. meleg vagyok, de még nem mondtam semmit a szüleimnek róla, mert egy icipici ráutaló magatartást se látok tőlük, hogy ezt elfogadnák.
De valójában a többi szülőt is ugyanilyennek látom. Ha egy szülő tényleg azt szeretné, hogy a gyerekének ne okozzon problémát a melegségének a felvállalása, akkor már 14-15 éves korában beszélne vele erről. Ehelyett a legtöbb szülő csak GYK-n olyan toleráns, hogy ezt elfogadja, valójában fel se merül benne, hogy a gyerek is meleg.
Most ezt mire írod?
drága az 50-es vagyok és nem az aki állandóan beszólt neked, én csak most csatlakoztam a kérdésedhez...
de persze ha valaki nem ért veled egyet az biztos csak az az egy troll válaszoló lehet, szánalmas vagy XD
nagyképű a semmire, mindenkit kiosztasz úgy, hogy neked milyen nehéz(holott a szüleid még nem is tudnak erről tehát még nem ért semmilyen kirekesztés részükről stb.) Kímélj meg minket az önsajnálattól addig amíg nem vallasz színt a szüleidnél és nem lesz okod tényleg panaszkodni.:P
Én csak az istentelen dolgokat nem tudnám elfogadni, de ha a gyerekem istenkáromló lenne, az hatalmas mértékben az én személyes hibám. Bárkiből lehet normális embert faragni. A legrosszabb genetikából is lehet egy szuper tudatos, szerető, gondolkodó, stb ember.
Az ilyenek mint a szexuális vagy érzelmi alapú vonzalom. Ezen nincs mit elfigadni, cagy nem elfogadni. Nem személyiségbeli hiányosságok, betegségek. Te el tudod fogadni, hogy napi szinten iszok vizet? Ugye milyen hülyén hangzik??
Apuka vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!