Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezen az oldalon valójában...

Ezen az oldalon valójában csak hazudják a szülők, hogy feltétel nélkül elfogadnák, ha a gyerekük ilyen vagy olyan lenne?

Figyelt kérdés

Én pl. meleg vagyok, de még nem mondtam semmit a szüleimnek róla, mert egy icipici ráutaló magatartást se látok tőlük, hogy ezt elfogadnák.

De valójában a többi szülőt is ugyanilyennek látom. Ha egy szülő tényleg azt szeretné, hogy a gyerekének ne okozzon problémát a melegségének a felvállalása, akkor már 14-15 éves korában beszélne vele erről. Ehelyett a legtöbb szülő csak GYK-n olyan toleráns, hogy ezt elfogadja, valójában fel se merül benne, hogy a gyerek is meleg.

2021. júl. 10. 19:05
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

"itt mindenki közömbösen venné tudomásul, ha a gyerekének kerekesszékes párja lenne"

Ezt én is olvastam, jót derültem a válaszokon.

2021. júl. 10. 21:00
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
"szerintem meg kettőnk közül én vagyok a meleg, és én tudom hogy milyen nehéz a melegséget felvállalni teljesen átlagos szülőkkel." Nehéznek biztos nehéz. Az már más kérdés mennyire reálisak a félelmeid-de hát te ismered a szüleidet. Ettől még ne beszéld be magadnak hogy az átlag szülő elutasító, vagy ellenséges lenne a gyerekével.
2021. júl. 10. 21:03
 23/58 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy érdekes, hogy csak arra vagy hajlandó reagálni, ami alátámasztja a félelmeidet. Elég provokáció szaga van a kérdésednek. Ja, és igen, te vagy a meleg,a nővérem meg egy meleg fiú anyja. Semmi baj nincs a sráccal, nem volt balhé sem mikor a szülei elé állt. Nálam se lenne ha ezzel jönne a gyerekem. És mielőtt valaki nekiállna pattogni hogy "nem tudhatod hogy reagálnál" De, tudom.
2021. júl. 10. 21:11
 24/58 anonim ***** válasza:
93%

Ja, mindegyik farka felvágva rohanna a lakását akadálymentesíteni!:D

Az egy szem valóban kerekesszékest meg lepontozták, volt aki kioktatta.

Hát ilyen dolog ez!:)

De hogy valami megnyugtatót is mondjak neked:

Nálunk a tágabb családban voltak, vannak eléggé konzervatív emberek szülőként, néha homofób megnyilvánulásokkal.

Aztán mit tesz Isten, az egyik ilyen szülőpár elé odaállt a gyerekük és közölte, hogy meleg, sőt párja is van.

Hatalmas kiborulás, főleg az apa részéről, kellett hozzá pár hónap mire megemésztette, de a "gyereket" nem tagadták ki.

Ennek 8 éve, azóta elsimultak a kedélyek, visszaálltak a szürke hétköznapok és az apa a fia párját is fiamnak szólítja.

2021. júl. 10. 21:19
 25/58 A kérdező kommentje:

Éppen ez a gondom, hogy egyáltalán nem kívánom magamnak azt a pár hónapot, és inkább titkolózok tovább, mert az is könnyebb.

2021. júl. 10. 21:22
 26/58 A kérdező kommentje:

"Ja, és igen, te vagy a meleg,a nővérem meg egy meleg fiú anyja. Semmi baj nincs a sráccal, nem volt balhé sem mikor a szülei elé állt. Nálam se lenne ha ezzel jönne a gyerekem."

Nálad is szarul érezné a gyerek magát a coming outolás előtti években, ahogy a nővérednél is szarul érezte magát a gyerek, csak te erről nem tudsz.

2021. júl. 10. 21:24
 27/58 anonim ***** válasza:
71%

Örökké úgysem titkolhatod.

Mit csinálsz, ha lesz egy komoly kapcsolatod?

Jobb ezen most túlesni, nem akkor kapkodni és kitenni azt a másikat mindenféle megalázó helyzetnek.

2021. júl. 10. 21:26
 28/58 anonim ***** válasza:
59%

Hmm biszexualis vagyok volt fiu es lany parom is. Van 3 gyerekem.

A nagylanyom eppen egy lannyal kavar. 🙂 Nem zavar, a lany normalis aranyos.

Meg anno 15 evesen kerdezett ra a temara. Biztositottam rola h abszolute termeszetes dolog h vonzalmat erez egy masik lany irant. Nem agyaljon rajta elvezze ki. Majd raer gondolkodni rajta h o most mit is szeretne mi a jo neki.

Am anno en fiunak vartam 😂 vagany onnallo csaj lett. Most 19 eves

A fiamat szinten biztositottam rola h ha esetleg a sajat nem fele fordul akkor is szeretem es elfogadom. Most eppen csajozik vagyis probalna ha nem lett volna ez a pandemia o 15 eves jelenleg

A kicsi lany 10 de o abban a korszakban van h mar a puszi is fuj. Meg brrr csokoloznak . 😂

Hat majd kiderul par ev mulva ...

Szoval ha a szulo alapban nyitott akkor az elfogadas is konnyu 🙂

2021. júl. 10. 21:27
 29/58 anonim válasza:
74%

Megtörtént!

Apu felsőoktatásban, anyu gimiben oktatott. Vérlibsik voltak. ott még egy cigányvicc, vagy szalonzsidózás sem volt megengedett.

Aztán az egyetemista lányuk, aki az évfolyamtársnőm volt, hazavitt egy feka srácot.

Apuka elverte a lányt, a srácot, és a közbelépő nejét is, de úgy, hogy még évekkel később is műteni kellett a kezét.

A lányának a fogait kiverte, a neje állkapcsa tört, meg a srác is kórházban volt egy pár napig.

2021. júl. 10. 21:33
 30/58 A kérdező kommentje:

Ezt kb. minden második libsiről el tudom képzelni.

2021. júl. 10. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!