Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezen az oldalon valójában...

Ezen az oldalon valójában csak hazudják a szülők, hogy feltétel nélkül elfogadnák, ha a gyerekük ilyen vagy olyan lenne?

Figyelt kérdés

Én pl. meleg vagyok, de még nem mondtam semmit a szüleimnek róla, mert egy icipici ráutaló magatartást se látok tőlük, hogy ezt elfogadnák.

De valójában a többi szülőt is ugyanilyennek látom. Ha egy szülő tényleg azt szeretné, hogy a gyerekének ne okozzon problémát a melegségének a felvállalása, akkor már 14-15 éves korában beszélne vele erről. Ehelyett a legtöbb szülő csak GYK-n olyan toleráns, hogy ezt elfogadja, valójában fel se merül benne, hogy a gyerek is meleg.

2021. júl. 10. 19:05
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
68%

"Nálad is szarul érezné a gyerek magát a coming outolás előtti években, ahogy a nővérednél is szarul érezte magát a gyerek, csak te erről nem tudsz."

És te honnan tudsz róla? Ismered őt? Nem. Csak tele vagy előítéletekkel minden irányban: a szülők felé is, a melegek felé is, a nem melegek felé is, stb.

2021. júl. 10. 22:10
 42/58 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem tudsz nekem mutatni egy meleget se, akinek ne lett volna könnyebb, ha..."

Nyilván nem tudok mutatni, hiszen csak egy életünk van, senki esetében sem lehet tudni, hogy mi lett volna, ha...

2021. júl. 10. 22:18
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök, hogy a hosszas fejtegetésed után annyiban maradtál magaddal, hogy inkább a jelentéktelen problémákra figyeljünk, és ne a jelentősekre."

Nem sikerült megértened.

2021. júl. 10. 22:22
 44/58 A kérdező kommentje:

Te még mindig az 5-ös válaszoló vagy, aki egymaga megcáfolta a teljes tudományos közösséget abban, hogy ki számít melegnek?

Ha igen, eltűnhetnél végre.

2021. júl. 10. 22:22
 45/58 anonim ***** válasza:
100%

"ha valamit akarsz, azt egy hozzászólásba írd"

Te se egybe írtad, azért írom többe én is. Egy névtelen oldalon különben is tökmindegy, hogy melyik válaszokat írja ugyanaz az ember. A tartalmára figyelj inkább.

2021. júl. 10. 22:23
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

"az 5-ös válaszoló ... aki egymaga megcáfolta a teljes tudományos közösséget abban, hogy ki számít melegnek"

Úgy látom, nem arról írt, hogy ki számít melegnek, hanem arról, hogy rólad mit gondol.

2021. júl. 10. 22:26
 47/58 anonim ***** válasza:
71%
Ne etessétek a trollt...Ha ez egy segítségre szoruló gyerek lenne, figyelne arra amit mondanak neki. De ez inkább egy homofób, aki igazolást keres rá hogy más is olyan bolond mint ő...
2021. júl. 10. 22:28
 48/58 A kérdező kommentje:

"Úgy látom, nem arról írt, hogy ki számít melegnek, hanem arról, hogy rólad mit gondol."

Szóval már disszociatív személyiségzavarod is van, hogy E/3. személyben beszélsz magadról.

2021. júl. 10. 22:37
 49/58 anonim ***** válasza:
92%

Nekem úgy tűnik nem simán meleg vagy hanem bunkó is. Akinek van saját véleménye és ne adj isten nem ért veled egyet máris magas lóról kiosztod, de csak a melegség önmagában még nem tesz különlegessé.

A szüleid nem tudják azt lereagálni amiről nem is tudnak és alapból mindenki abból indul ki, hogy a gyereke heteró, nem fogom a gyerekem azzal traktálni tizenévesen, hogy nem baj ha meleg vagy, mert mi van ha heteró de ezzel megzavarom? Majd ha magától felhozza, elfogadom. Nem fogok örülni neki,de elfogadom, bár kérdéses divatból csinálja vagy tényleg annak született, ezt pedig majd az idő megválaszolja.

Mielőtt hisztiznél, hogy így születik az ember gimis haverjaim fele meleg és leszbinek hitte magát(épp az volt a menő), aztán ahogy jött ez úgy el is múlt és abból csak 1 maradt meleg, a többi heteró ,családos ember. Én is gimiben azt hittem leszbi vagyok, aztán rájöttem csak félek a férfiaktól és amint ez elmúlt már nem is vonzottak a lányok.

Utálom mikor a melegek jönnek a "nekem nehezebb" szöveggel és amint heteróként támadva vagyok az nem ugyanaz, neki akkor is rosszabb...

Mint amikor a feketéző fehér rasszista,de a fehérező fekete már nem az -.-"

2021. júl. 10. 23:03
 50/58 A kérdező kommentje:

Nekem meg úgy tűnik, hogy még mindig azt gondolod, van itt valaki, aki ad a szavadra. Hát nincs és én a továbbiakban reagálni se szándékozok neked.

(Aki három és fél pipás, de nem ez a troll, az legyen szíves a hozzászólásában ezt megemlíteni, hogy tudjam.)

2021. júl. 10. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!