Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezen az oldalon valójában...

Ezen az oldalon valójában csak hazudják a szülők, hogy feltétel nélkül elfogadnák, ha a gyerekük ilyen vagy olyan lenne?

Figyelt kérdés

Én pl. meleg vagyok, de még nem mondtam semmit a szüleimnek róla, mert egy icipici ráutaló magatartást se látok tőlük, hogy ezt elfogadnák.

De valójában a többi szülőt is ugyanilyennek látom. Ha egy szülő tényleg azt szeretné, hogy a gyerekének ne okozzon problémát a melegségének a felvállalása, akkor már 14-15 éves korában beszélne vele erről. Ehelyett a legtöbb szülő csak GYK-n olyan toleráns, hogy ezt elfogadja, valójában fel se merül benne, hogy a gyerek is meleg.

2021. júl. 10. 19:05
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
20%

A legtöbb gyerek nem meleg, ebből indulnak ki a szülők, nagyon helyesen, ezért nem veszik elő a témát ők maguk minden egyes gyerek esetében.

Ugyanakkor amelyik gyereknek bármi kérdése felmerül, miért ne fordulhatna a szüleihez?

Te hány évesen nem mered elővenni a témát velük? Ha a saját szüleiddel sem vagy képes legalább beszélni erről, miből gondolod egyáltalán, hogy tényleg meleg vagy?

2021. júl. 10. 19:13
 2/58 A kérdező kommentje:

"Ha a saját szüleiddel sem vagy képes legalább beszélni erről, miből gondolod egyáltalán, hogy tényleg meleg vagy?"

Na, szerinted honnan? Képes leszel kitalálni?

2021. júl. 10. 19:15
 3/58 A kérdező kommentje:

Kíváncsi leszek, hogy ha a te meleg gyereked hozzád fordul, akkor te milyen hasznos tanácsokkal fogod őt ellátni. Az önmegtartóztatást vagy a nőkkel való szexet fogod neki tanácsolni?

2021. júl. 10. 19:19
 4/58 anonim ***** válasza:
91%

Apám eléggé ellenzi a melegeket, ha én meleg lennék nem hiszem, hogy elmondanám

1-es mondjuk, ezt megkérdőjelezni, hogy ő el tudja e donteni vagy sem, azért elég meredek szerintem

2021. júl. 10. 19:20
 5/58 anonim ***** válasza:
7%
Ha eléggé felnőtt lennél már a (bármilyen) szexhez, akkor képes lennél felnőtt ember módjára megtárgyalni a témát legalább olyan felnőttekkel, akiket ismersz, akikben megbízol, tehát a szüleiddel. Ha nem megy, akkor még nem állsz készen rá, az pedig azt jelenti, hogy még csak alakulóban van, hogy melyik pályán fogsz majd játszani.
2021. júl. 10. 19:22
 6/58 anonim válasza:
18%

Tanuld meg kérdező!

Ha a Gyakorin őszinte vagy, realista, és nem azt írod, amit a kérdező hallani akar, meg amit a többi senki jóemberkedő nyom, azaz a felszopkodást, akkor töröltetik a választ.

Nem lehet leírni, hogy az ember okádik a homároktól, hogy a kislány nyuszija meg fog dögleni, azért fosik vért, nem lehet leírni, hogy 46 évesen, 3 gyerekkel, minimálbérből, ne akarj válni, csak mert a férjed kiverte a szomszédlány Fosbúk fotóira,...

2021. júl. 10. 19:24
 7/58 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem miért kéne letámadni a 14-15 éves gyereket vele hogy "ha meleg vagy is ugyanúgy szeretlek" (mert TUTTI azért nincs hapsija, csaj.. ja, nem). A gyerekem tudja hogy állok ezekhez a dolgokhoz, tudja hogy nem tolerálom a homofóbokat. Mit kéne külön ragoznom neki?
2021. júl. 10. 19:25
 8/58 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. Valóban a szülők többsége okádik a homároktól. Csak ezt valamiért képtelenek beismerni, ehelyett jönnek az 1-es féle mellébeszélések.

2021. júl. 10. 19:26
 9/58 A kérdező kommentje:

A kérdés azokról a szülőkről szól, akik állításuk szerint feltétel nélkül elfogadnák, hogy a gyerekük meleg.

Te nem vagy ilyen szülő, de köszönöm az őszinteségedet.

2021. júl. 10. 19:27
 10/58 anonim ***** válasza:
91%
"D A másik, hogy egy meleg emberen mindenki látja, hogy az." Ekkora marhaságot rég hallottam már.
2021. júl. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!