Ezen az oldalon valójában csak hazudják a szülők, hogy feltétel nélkül elfogadnák, ha a gyerekük ilyen vagy olyan lenne?
Én pl. meleg vagyok, de még nem mondtam semmit a szüleimnek róla, mert egy icipici ráutaló magatartást se látok tőlük, hogy ezt elfogadnák.
De valójában a többi szülőt is ugyanilyennek látom. Ha egy szülő tényleg azt szeretné, hogy a gyerekének ne okozzon problémát a melegségének a felvállalása, akkor már 14-15 éves korában beszélne vele erről. Ehelyett a legtöbb szülő csak GYK-n olyan toleráns, hogy ezt elfogadja, valójában fel se merül benne, hogy a gyerek is meleg.
A legtöbb gyerek nem meleg, ebből indulnak ki a szülők, nagyon helyesen, ezért nem veszik elő a témát ők maguk minden egyes gyerek esetében.
Ugyanakkor amelyik gyereknek bármi kérdése felmerül, miért ne fordulhatna a szüleihez?
Te hány évesen nem mered elővenni a témát velük? Ha a saját szüleiddel sem vagy képes legalább beszélni erről, miből gondolod egyáltalán, hogy tényleg meleg vagy?
"Ha a saját szüleiddel sem vagy képes legalább beszélni erről, miből gondolod egyáltalán, hogy tényleg meleg vagy?"
Na, szerinted honnan? Képes leszel kitalálni?
Kíváncsi leszek, hogy ha a te meleg gyereked hozzád fordul, akkor te milyen hasznos tanácsokkal fogod őt ellátni. Az önmegtartóztatást vagy a nőkkel való szexet fogod neki tanácsolni?
Apám eléggé ellenzi a melegeket, ha én meleg lennék nem hiszem, hogy elmondanám
1-es mondjuk, ezt megkérdőjelezni, hogy ő el tudja e donteni vagy sem, azért elég meredek szerintem
Tanuld meg kérdező!
Ha a Gyakorin őszinte vagy, realista, és nem azt írod, amit a kérdező hallani akar, meg amit a többi senki jóemberkedő nyom, azaz a felszopkodást, akkor töröltetik a választ.
Nem lehet leírni, hogy az ember okádik a homároktól, hogy a kislány nyuszija meg fog dögleni, azért fosik vért, nem lehet leírni, hogy 46 évesen, 3 gyerekkel, minimálbérből, ne akarj válni, csak mert a férjed kiverte a szomszédlány Fosbúk fotóira,...
Teljesen igazad van. Valóban a szülők többsége okádik a homároktól. Csak ezt valamiért képtelenek beismerni, ehelyett jönnek az 1-es féle mellébeszélések.
A kérdés azokról a szülőkről szól, akik állításuk szerint feltétel nélkül elfogadnák, hogy a gyerekük meleg.
Te nem vagy ilyen szülő, de köszönöm az őszinteségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!