Homofób az ,ha úy gondolom ,hogy egy család 1 nővel és 1 férfival többet tud adni a gyermekének ,mint egy azonos nemű család?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 20:15
101/122 anonim válasza:
Szóval így emlékszel rá?! Nem semmi memória. És mi volt benne a sértő?
102/122 anonim válasza:
Értelmetlen volt az egész, felesleges emoji dobálással. Az meg, hogy inkább egy veszekedő hetero pár, mint egy meleg (mondván van egy ismerősöd, aki affektál) nem ok semmire. Orbitális tévhit, hogy mindenki affektál, leszbikusokra pedig még csak sztereotípia szintjén sem igaz. A memóriám pedig beb.szna, ha már fiatalon nem működne, szóval igen, emlékszem.
103/122 anonim válasza:
Elég felszínes a gondolkodásod.... Még mindig nem látom benne azt a részt, ami miatt jelenteni kellett. Bár tudom a választ.
Mást írtam, mint amit a sok meleg olvasni akart. Nem baj, akkor is úgy van és akkor is a hetero család a normális családforma.
104/122 anonim válasza:
A felszínes az, aki azt hiszi, egy emberből következtetést tud levonni arra nézve, hogy mindenki más is affektál. :) Ez a deakkorisnekemvanigazam érvelés meg nem ér semmit, ez óvodában volt utoljára divat. Panaszt pedig azoknál tegyél, akik törölték a kommentedet.
105/122 anonim válasza:
Itt az a hunyó aki jelentette.
Továbbá nem egy embert ismerek, akiről süt, hogy meleg, csak hoztam 1 példát a közvetlen környezetemből. Így talán nem tud senki kötözködni, hogy "honnan tudod, lehet nem is meleg".
Ez az óvodás duma, nagyon gyenge és nem is érvelésnek szántam, nem kell ez mellett érvelni, ugyanis normális embereknél ez a normális. Erre szerettem volna rámutatni.
106/122 anonim válasza:
Szóval akkor mindenki, aki kiáll a melegek jogaiért (többek közt az én hetero szüleim is) azok a nem normálisak. :D Nekem meg van egy rakat ismerősöm, akiről nem mondanád meg, meg olyan is, akiről sokan hiszik, hogy meleg, és mégsem az.
107/122 anonim válasza:
Igen, nem normálisak. Mitől lennének azok?!
108/122 anonim válasza:
De, azok. A természetben is van homoszexualitás, nem ártanak senkinek, az a nem normális, aki tudatlanul gyűlölködik. Örülök, hogy nekem nem ilyen szülők jutottak! Nem is lettem kirekesztő...
109/122 anonim válasza:
Akkor fogadj el mindnekit. De akkor fogadd el azt is, aki nem fogad el mindenkit! Köszi, szia.
110/122 anonim válasza:
Felőlem magában mindenki úgy zsörtölődik, ahogy akar, én aztán nem tartok igényt a negatívkodásra. Nem szokásom vadidegenek fejében turkálni, de az enyémbe se tegye senki, és ne osztogassanak kéretlen tanácsokat! Most se én kezdtem el mások felett okoskodni, viszont mint mondtam, kéretlen tanácsokat nem fogadok el senkitől! Szia!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!