Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gáz ha a szüleim nem...

Mennyire gáz ha a szüleim nem lesznek ott a ballagàsomon pedig meg lettek hívva ?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk és nemsokára ballagàs. Anya azt mondta dolgozik , és nem tud jönni mert kell a pénz ( jól élünk ) , apám meg azt mondta hogy ez nem fontos esemény szóval inkább itthon marad ....

Nagyon szomorú vagyok:(

2021. júl. 2. 07:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem a legjobb a kapcsolatunk . Apukám nem szeret , anyukámmal pedig mikor milyen a kedve olyan a kapcsolatunk .

Én igazából mindig is egy normális családra vágytam , ahol én is számítok , nem bàntanak a külsőm miatt stb

2021. júl. 2. 11:36
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

Őszintén halál unalmas a ballagás, én legszívesebben a sajátomra sem mentem volna el. Megértem, hogy rosszul esik és engem is bántott, mikor apám az enyémre nem jött el a szüleim válása után, mert nem volt hajlandó úgy jönni, hogy anyu hozta az új párját. Na mindegy is, nekem inkább azért esett szrul, mert a két bátyámnak minden volt, én meg mint mindig le voltam kaksizva...

Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy lehetne rosszabb is (pl nem élnének már szüleid, betegség miatt nem tudnának jönni, válás miatt veszekednének minden nap stb...)

Ha meg nem jó a kapcsolatod szüleiddel, nem is veszítesz semmit. Fogadd el és ne szívd magadra, ne hidd azt, hogy nem szeretnek, csak máshogy szeretnek, mint az átlag. Lehet csak nem mutatják ki vagy nem tudják kimutatni. Arra gondolj ballagáson, hogy eltelt X év tanulással és még mennyi év lesz még.

2021. júl. 2. 15:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy lehetne rosszabb is (pl nem élnének már szüleid, betegség miatt nem tudnának jönni, válás miatt veszekednének minden nap stb...)"

Ez komoly 22-es?

Tényleg, milyen jó, hogy élnek és nem betegek és sajat akaratuk miatt nem fognak menni.

Egy gyerekről beszélünk továbbra is, a szülők jó előre tudhatták , hogy mikor lesz a ballagás, ne mondja nekem senki hogy nem tud egy darab szabadnapot kivenni (vagy egy felet).

Beszélj erről a barátaiddal, biztosan megnyugtatnak majd és lesz akihez hozzá tudsz "csapódni" ,főleg ha az ő szüleik is tudjak majd, hogy mi a helyzet.

Ez nem a te szégyened, emiatt ne érezd magad rosszul. Ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk.

2021. júl. 23. 11:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen a ballagásról előre tudnak.

Kell a pénz-> utazási költség, egy csokor virág ( bár ez a legkevesebb) utána ha nem tudnak haza jönni akkor kellene valami szállás is.

De ezt én szülőként felfognám egy kis nyaralásnak is.

2021. júl. 24. 08:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért de tökre kíváncsi vagyok, hogy melyik országban 9 osztályos az általános?😅
2021. júl. 24. 15:25
 26/28 A kérdező kommentje:
Németország
2021. júl. 24. 18:43
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Németországban jártok most is suliba nem? Ha jól láttam mikor ott voltam.
2021. júl. 24. 19:12
 28/28 anonim ***** válasza:
#25 Szlovákiában is 9 osztályos
2021. júl. 26. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!