Ciki ha sírok ballagáson, és a szüleim is látják?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 13:29
2/15 anonim válasza:
Ennél sokkal cikibb dolgok vannak.
Nálunk a lányok Pityeregtünk. gondolom általános iskolai ballagásrol van szó 8 év pedig hosszu idő
Szoval NEM CIKI
3/15 anonim válasza:
dehogy is...mért lenne az?én is sírtam, általánosban is meg gimiben is
4/15 anonim válasza:
nem, nem ciki. én is sírdogáltam
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A lányom gimis ballagásán a legkeményebb, legmacsóbb fiúk szeme is könnybelábadt, senki sem szégyellte, hogy meghatódott, és senki nem tartotta cikinek. Általánosban meg főleg nem az, mert akkor még fiatalabbak a ballagók, és 8 együtt töltött év után fájóbb a búcsúzás.
7/15 Zümy válasza:
egyáltalán nem az =)
én még "csak" jövőre fogok ballagni,de tuti,hogy sírni fogok:]
8/15 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán. Gimiben én is sírtam... az örömtől, hogy elmehetek:D
9/15 anonim válasza:
nekünk hnap lesz ballagás.. tuti sírni fogok :)
banketten is könnyes volt a szemem :)
szerintem egyáltalán nem ciki
10/15 A kérdező kommentje:
köszi!:D
hát először csak egy kicsit pityeregtem,törölgettem a szemem,meg minden,de később már nem bírtam,a legjobb barátnőm vállán sírtam:'(
2010. jún. 19. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!