Mennyire gáz ha a szüleim nem lesznek ott a ballagàsomon pedig meg lettek hívva ?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk és nemsokára ballagàs. Anya azt mondta dolgozik , és nem tud jönni mert kell a pénz ( jól élünk ) , apám meg azt mondta hogy ez nem fontos esemény szóval inkább itthon marad ....
Nagyon szomorú vagyok:(
2021. júl. 2. 07:30
1/28 A kérdező kommentje:
Ja és 16/L
2021. júl. 2. 07:30
2/28 anonim válasza:
A jól élünk legtöbbször nem igaz. Amúgy tizenhat évesen honnan ballagsz?
3/28 anonim válasza:
2, figyeld, mindjárt kidumálja...
4/28 anonim válasza:
Valószínű ált.iskolából ballag.Megértelek kérdező hogy rosszul esik , ez olyan mintha a szüleid semmibe vennének. Mond el nekik hogy ez neked roaszul esik.
5/28 anonim válasza:
4, kezelnek már, vagy még keresed a jó szakembert?
6/28 A kérdező kommentje:
Kilencedikes vagyok . Itt kikencedikig van az általános iskola :)
2021. júl. 2. 08:05
7/28 anonim válasza:
Ha anyukád nem tud kivenni egy napot, mert a munkáltató nem engedi, az egy dolog. Kell a meló, abból éltek. De apukádat nem értem! Inkább otthon marad? Jó fej!
8/28 anonim válasza:
Bocs, közben a bolond négyest törölték.
9/28 anonim válasza:
Hát ez elég gáz. Sajnálom. De ez az Ő szegénységi bizonyítványuk, te nem tehetsz róla. Legalább hamar megtanulod hogy a sikereid ünneplésénél ne számíts a szüleidre és megtanulj büszke lenni az eredményeidre egyedül (és azokkal akiknek valóban fontos vagy).
10/28 anonim válasza:
A középsulis ballagáson apám nem bírt a munka miatt jönni. Az osztálytársam apja kollégája, ő sem bírt. Anyukáink ott voltak azért. Próbálj beszélni vele, hogy a többi szülő ott lesz, ne hozzon már kellemetlen helyzetbe? Belegondolt, hogy neked hogyan fog esni, vagy csak magára gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!