Mit tegyek? Nem akarom, hogy a szüleim eljöjjenek a ballagásomra. Állandóan leégetnek. Nem akarom, hogy ott is ez legyen.
Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 10:12
1/15 szántóvető válasza:
nyugi,a többi szülő sem sokkal jobb.senki sem fog leégetni.gyári munkások?szégyelled őket vagy mi?
2/15 anonim válasza:
Nem szabad őket eltiltani. Hidd el a te korodban mindenki úgy érzi, hogy leégeti őt a szülő, de most felnőttként nagyon bűntudatom lenne, ha nem engedtem volna őket a ballagásomra emiatt.
3/15 anonim válasza:
Mondjuk, ha kifejtenéd, hogy mivel égetnek le, akkor esetleg tudnánk valamit mondani.
4/15 A kérdező kommentje:
Az én szüleim nagyon öregek. Olyan, mintha a nagyszüleim lennének. Meg nem tudnak normálisan felöltözni sehova. És igen, ha eljönnek a ballagásra, akkor le fognak égetni, mert még az utcán is képesek leállni veszekedni, kiabálni. Egy étterembe nem tudnak normálisan viselkedni. Akkor pont a ballagásomon fognak?
2019. márc. 3. 11:22
5/15 anonim válasza:
Ha ezt úgy akarod megcsinálni, hogy ne sértsd és alázd meg őket, akkor a legjobb, ha te sem mégy el! Mond nekik, hogy ez baromság és nem érdekel, ezért nem kell mennetek.
6/15 anonim válasza:
Utolsó.
A saját ballagására ne menjen el?
Akkor inkább hazudja azt h nem megy,majd az alkalomkor máshol készülődjön.
De ez szörnyű h a saját családja nem lesz vele..
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miért lenne rossz, hogy nem éget le a családom a ballagásomon az egész iskola előtt? Jó, elmegyek jövőre egy másik suliba, de abban a suliban van több osztálytársamnak a testvére is. És ha az új sulimban elterjed a híre......
2019. márc. 3. 12:43
8/15 anonim válasza:
Ilyen mikor a prolit már a kisgyereke is lenézi.. Enyémek ittak,na sz-épen beégettek engem is mindenhol,és később rinyáltak h szégyellem őket,volt is miért.. A diplomaosztómra se az esküvömre nem voltak meghívva sehová a végén, aztán kitettem őket az életemből..
9/15 A kérdező kommentje:
És az osztálytársaid mit mondtak, amikor a ballagáson részegen mentek oda a szüleid?
2019. márc. 3. 13:51
10/15 anonim válasza:
Akkor én is inkább osztom azt, hogy ne menj el. Mond azt, hogy hasmenésed van vagy szédülsz, bármi csak ne vegyél részt. Kimarad az életedböl, de nem vesztesz semmit. A ballagás senki életében nem hagy maradandó nyomot. Olyan, mint egy évzáró. Hosszú és unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!