Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá szüleim hogy a ballagáson utáni hétvégén elutazzak 200km-re, hogy találkoztak a barátnőmmel először?
A barátnőm és a családja elvileg a ballagásona jöttek volna, de végül apukája nem engedi hogy eljöjjön.Első találkozásunk tervei itt érték véget.😞Hogyan vegyem rá a szüleim hogy én elmehessek hozzá, legalább csak egy napra? Nagyon fontos ez most nekem, mert ez így, bocsánat de k**** jó szar érzés. Nem éreztem így még senki iránt.😖 Csak 1 napot szeretnék vele eltölteni, csak egyet 😔 De ő nem jöhet el hozzám😞 Nagyon szeretem őt❤Kérlek segítsetek.
Köszönöm.
14 éves vagyok,a barátnőm 15.
ha egy találkozást alig tudtok meg oldani akkor szerintetek van értelme a dolognak??
nagyon rossz táv kapcsolatba élni főleg ha nem tudjátok meg oldani a találkozás részt
szerintem szimplán ülj le és mond el neki hogy szeretnél találkozni vele
Hát én őszintén megmondom én se nagyon engednélek el: nagyon fiatal vagy még, nem ismered a lányt csak neten keresztül, nem ismered a szüleit
Szerintem ilyen korban még ráér egy barátnő, de ha te még is ugy érzed hogy szereted akkor max csak neten mehet ez tovább
De aranyos. :D A kor, amikor olyan szerelmes az ember, hogy bármit megtenne a plátói szerelméért. Sajnos öcsi esélytelen. 200km 4 óra út. Rengeteg és elég kölcséges is. Találsz te a városodban is szép lányt. Persze úgy se fogsz ránk hallgatni, mész a saját fejed után. Na majd évek múltán majd rájössz arra, hogy ez nem éri meg nektek és sok más mindenre is :)
18/f
Kedves kérdező!
Nem trollkodik itt senki. Egy találkozás semmi. Majd ha hetente lejárkál hozzád, max akkor fog működni. A feleséged meg tuti nem lesz, fiatal vagy még, de majd megtapasztalod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!